NOVI PAZAR: Uhapšene tri osobe zbog teških krađa… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Sumnja se da su krajem aprila i početkom maja obili četiri kuće u Novom Pazaru iz kojih su ukrali novac, jedan pištolj, televizore, DVD uređaj, nakit i druge predmete…

NOVI PAZAR: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijest, ponedeljak… 18.05.2020… 10: 45… NOVI PAZAR: Uhapšene tri osobe zbog teških krađa… (foto)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su A. J. (22), S. H. (33) i F. B. (19) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili četiri krivična djela teška krađa u saizvršilaštvu, saopštila je danas PU Novi Pazar.

OSNOVNA JE Sumnja se da su oni krajem aprila i početkom maja obili četiri kuće u Novom Pazaru iz kojih su ukrali novac, jedan pištolj, televizore, DVD uređaj, nakit i druge predmete.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Zemljotres rano probudio žitelje Sandžaka...

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koriste S. H. i F. B, policija je pronašla televizore i vratila ih oštećenima.

Osumnjičenima je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, odredjeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu...

Izvor Blic.rs

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});