Nađena crna kutija na mjestu pada aviona u kojem je stradalo 97 putnika… (foto i video)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Na mjestu gdje se srušio pakistanski putnički Er Bas nađena je crna kutija, saopštio je danas predstavnik avio kompanije u Karačiju, prenosi Rojters…

KARAČI: Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota… 23. 05. 2020… 15: 51… Nađena crna kutija na mjestu pada aviona u kojem je stradalo 97 putnika… (foto i video)

“Crna kutija sa kompletnim podacima o letu i snimljenom komunikacijom pronađena je kasno sinoć i predata istražnoj komisiji”, izjavio je Abdulah Kan, predstavnik pakistanske avio kompanije.

U jučerašnjem padu pakistanskog aviona do sada je potvrđeno 97 žrtava…

Za sada se zna da su dva putnika preživela, među kojima je i Zafar Masud, predsjednik Banke Pundžaba koja je saopštila da je on pretrpio prelome ali da je “sveijstan i da dobro reaguje”. Drugi preživeli je inženjer Muhamed Zubair.

Rekao je za medije da je pilot pokušao da sleti kada je na kratko avion dotakao tlo, nakon čega je uzleteo. Poslije 10 minuta pilot je obavestio putnike da će pokušati da sleti ponovo a zatim je avion pao pri dodiru sa pistom, rekao je Zubair u izjavi koju je dao iz kreveta u bolnici u Karačiju…

Čitaj još:   STIŽE PROMJENA VREMENA: Izdato narandžasto upozorenje, biće jakih i olujnih udara vjetra... (foto)

Izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});