IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK: Tamara ZVICER spasila muža u poslednjem času i zapucala na egzikutore… (foto i video)

Tamara Zvicer, supruga Radoja Zvicera, navodnog vođe kavačkog klana, u poslednji čas potegla pištolj na napadače, koji su se uplašili i pobjegli, Zvicer teško povređen…

KIJEV: Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, petak… 29. 05. 2020… 22: 18… ŠOK: Tamara ZVICER spasila muža u poslednjem času i zapucala na egzikutore… (foto)

Tamara Zvicer (35), pucala je u Kijevu na atentatore i tako uspjela da odbrani svog supruga sigurne smrti, jer nisu stigli da ga ovjere, već su se uplašili i pobjegli.

Ukrajinski mediji objavili su šokantnu fotografiju na kojoj Tamara trči i repetira pištolj! Prema navodima iz lokalnih medija, u trenutku napada Zvicer je džogirao preko puta svoje zgrade, a supruga Tamara je bila u blizini i kod sebe je imala pištolj.

 – Pretpostavlja se da je Tamara motrila na vođu “kavčana” i da je u svakom trenutku znala svaki njegov korak. Tako je bilo i kobnog dana, kada su napadači došli i napravili mu sačekušu ispred zgrade u kojoj je živio s porodicom.

Kada je Zvicer stigao pred svoju zgradu, napadači su izašli iz “smarta” i zapucali na njega – rekli su izvori iz medija.

– Tamara je očigledno bila ispred zgrade i posmatrala Radoja kako džogira. Ona je imala revolver i kada je videla da napadači prilaze i pucaju iz oružja s prigušivačima u Zvicera, povikala je i izvadila pištolj.

Repetirala ga je i počela da puca na napadače.Upravo je na taj način Zvicera spasla sigurne smrti ne dozvolivši da ga napadači obvjere – kaže sagovornik iz ukrajinskih medija.

Čitaj još:   UŽASNA NESREĆA; PAO BOEING 737 SA 149 PUTNIKA I OSAM ČLANOVA POSADE

Na snimcima koji su objavljeni u Ukrajini vidi se kako Tamara u ruci drži pištolj. Na Zvicera je ispaljeno sedam metaka, od kojih ga je pet pogodilo, a tri su mu završila u grudima. On je i dalje u teškom stanju.

Supruga vođe kavačkog klana Tamara Zvicer navodno je bila meta napada 23. maja 2016. godine, kada je iz “audija” u pravcu njenog automobila ispaljen hitac koji je nije pogodio. Za pokušaj ubistva ona je optužila Jovana Vukotića (39), koji je označen kao vođa škaljarskog klana.

– Istraga je u završnoj fazi. Odbrana je dokazala da se taj događaj nije odigrao onako kako je Tamara Zvicer izjavila i prijavila, niti se mogao tako dogoditi. Vukotić ima nesporne dokaze ne samo da to nije uradio već ni da nije mogao uraditi jer je u vreme tog događaja bio stotinama kilometara udaljen, u drugoj državi – potvrdila je za Kurir advokat Zora Dobričanin Nikodinović, Vukotićev branilac.

– Kada je Zvicerova žena zapucala na napadače, on je uspio da pobjegne na drugu stranu ulice. Komšije su nakon pucnjave pozvale policiju – kaže izvor i dodaje:

– Ukrajinska policija prilikom uviđaja nije uspela da pronađe pištolj kojim je Tamara pucala na napadače.

Pretpostavlja se da ga je bacila ili da ga je sakrila na neko sigurno mjesto. Po svemu sudeći, vođa kavačkog klana uvijek je bio oprezan, a to potvrđuje i činjenica da njegova žena ima pištolj za pojasom usred bijela dana – prenose oni. Kako prenose ukrajinski mediji, Tamara Zvicer je legalno u Ukrajini i suvlasnik je jedne internacionalne kompanija koja poseduje nekoliko restorana…

izvor SD.rs  

Čitaj još:   MILOJKU Spajiću još 30 dana: Vlada CRNE GORE sa ZBCG ili DPS– u suprotnom raspad PES- a... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more