IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: I BiH na listi država čiji građani mogu na ljetovanje u Crnu Goru… (foto)

Crna Gora od 1. juna, u skladu sa odlukom Nacionalnog koordinacionog tijela, a po preporukama Instituta za javno zdravlje, dozvoliće ulazak građanima iz zemalja u kojima je stopa aktivnih slučajeva Kovid19, manja od 25 na 100.000 stanovnika u državi iz koje stranac dolazi…

PODGORICA: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, nedelja… 31. 05. 2020… 21: 18… PODGORICA: I BiH na listi država čiji građani mogu na ljetovanje u Crnu Goru… (foto)

Tako će prema posljednjim informacijama NKT-a u Crnu Goru, bez karantina i izolacije, moći stanovnici 26 zemalja.

Iz NKT su ranije rekli da se na listi zemalja koje, za sada, ispunjavaju epidemiološke kriterijume nalaze Slovenija, Island, Hrvatska, Slovačka, Švajcarska, Albanija, Austrija, Norveška, Monako, Kosovo, Njemačka, Grčka, Mađarska, Danska, Litvanija, Letonija, Azerbejdžan, Luksemburg, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Izrael, Sjeverna Makedonija, Republika Irska, Češka, Finska i Estonija.

Tom odlukom dozvoljen je vazdušni i pomorski saobraćaj, a na snazi ostaje i dosadašnja mjera o generalnoj avijaciji…

Čitaj još:   PODGORICA: Pala mafijašica, spremila bombu sa 1,5 kg eksploziva...

“Našim državljanima i strancima sa stalnim ili privremenim boravkom u našoj zemlji koji ulaze u Crnu Goru iz država u kojima je potvrđrena stopa aktivnih slučajeva oboljelih od koronavirusa veća od 25 na 100.000 stanovnika određuje se mjera stavljanja u samoizolaciju ili karantin u trajanju od 14 dana…

Osobama kod kojih je PCR testiranjem na SARS-CoV-2 dobijen negativan rezultat testa na novi koronavirus, mjera samoizolacije i karantina ukida se nakon 14 dana”, pojašnjeno je ranije iz NKT-a.

izvor Cdm.me

DAN POBJEDE NAD FAŠIZMOM: Danijela Đurović, Branka Bošnjak i Kenana Strujić- Harbić položile vijenac na Spomenik Partizanu borcu… (foto, video)

Predsjednica Skupštine, potpredsjednica i poslanica, položile su vijenac na Spomenik Partizanu Read more

Čitaj još:   ZA HONORAR SPREMNI NA PONIŽENJA: Kristijan glumio kokošku, Tomović šetao Cara kao psa! (foto i video)