IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRAGEDIJA NA KOSOVU! Dvoje djece se utopilo…

Dvoje dejce utopilo se danas u manjem vještackom jezeru u selu Miloševo, u opštini Obilić na KiM.

Djeca su pronadena bez znakova života, a prištinski mediji prenijeli su da su bila u rodbinskim vezama.Portparol Kosovske policije Baki Keljani izjavio je da je najpre troje djece ušlo u jezero, a da dvoje njih nije uspjelo da se izvuče.

Keljani je rekao da je prvo dijete izvukao meštanin, ali da na žalost prva pomoć koju mu je on pružio, a potom i Kosovska policija nije bila dovoljna da mu spasi život.

Takođe je istakao da su djeca uzrasta od 9 do 11 godina i da su u rodbinksim i prijateljskim vezama, javio je “Ljajmi”. U ovom slučaju dvoje djece izgubilo je život i njihova smrt se istražuje.

Čitaj još:   BRUTALNO PREMLAĆIVANJA U ZAGREBU: Četvorica policajaca svladavala pomahnitalog mladića, gušio i udarao taksistu...

Kosovska policija je prvobitno oko 15 časova primila poziv da je troje djece otislo da se okupa u vještackom jezeru, a po prvim informacijama njih dvoje je uslo u jezero i nisu mogli da izađu, rekao je Keljani, prenijelo je Kosovo onlajn.

izvor: agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   NOVI DETALJI KRVAVOG PIRA U PODGORICI: Policajac ubio ženu i sina pa presudio sebi- KĆERKA USPJELA POBJEĆI IZ STANA... (foto, video)