IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dino Konaković u samoisolaciji: Stranački mu je kolega pozitivan na koronu… (foto)

Predsjednik Naroda i pravde Elmedin Konaković od danas je u samoizolaciji utvrđeno da mu stranački kolega Tarik Stambolić pozitivan na korona virus …

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, Putovanje, vijesti, petak… 19. 06. 2020… 18. 31… Dino Konaković u samoisolaciji: Stranački mu je kolega pozitivan na koronu…(foto)

TARIK Stambolić je kazao kako se prethodnih dana nije dobro osjećao i da je samoinicijativno otišao u izolaciju kako druge ne bi dovodio u opasnost.

“Uradio sam test na Covid-19 i bio sam obaviješten da je test pozitivan. Trenutno se nalazim na klinici Podhrastovi”, napisao je Stambolić na Facebooku.

DINO Konaković je gostovanje na jednoj od lokalnih TV kuća najavio putem Skypea iz samoizolacije.

Konaković jučer nije prisustvovao sjednici Doma naroda Parlamenta FBiH.

Također, DINO Konaković nije prisustvovao ni sjednici Skupštine Kantona Sarajevo koja je održana 16. juna.

Čitaj još:   SARAJEVO Asocijacija mladih SDA odgovorila SBB- u: Zašto Bošnjaci ne žele da liče na Radončića?

Potvrda pomenute još jedna “slučajnost“ da je član njegove stranke, vijećnik u Općinskom vijeću Ilidža Tarik Stambolić zaražen koronavirusom, te da je hospitalizovan u izolatoriju na Podhrastovima.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Kantona Sarajevo, je u posljednja 24 sata potvrđeno da još 14 novih slučajeva zaraze korona virusom na području KS. Kod četiri lica zaražena ranije, retestiranjem je potvrđeno prisustvo ovog virusa.

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more