IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dino Konaković u samoisolaciji: Stranački mu je kolega pozitivan na koronu… (foto)

Predsjednik Naroda i pravde Elmedin Konaković od danas je u samoizolaciji utvrđeno da mu stranački kolega Tarik Stambolić pozitivan na korona virus …

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, Putovanje, vijesti, petak… 19. 06. 2020… 18. 31… Dino Konaković u samoisolaciji: Stranački mu je kolega pozitivan na koronu…(foto)

TARIK Stambolić je kazao kako se prethodnih dana nije dobro osjećao i da je samoinicijativno otišao u izolaciju kako druge ne bi dovodio u opasnost.

“Uradio sam test na Covid-19 i bio sam obaviješten da je test pozitivan. Trenutno se nalazim na klinici Podhrastovi”, napisao je Stambolić na Facebooku.

DINO Konaković je gostovanje na jednoj od lokalnih TV kuća najavio putem Skypea iz samoizolacije.

Konaković jučer nije prisustvovao sjednici Doma naroda Parlamenta FBiH.

Također, DINO Konaković nije prisustvovao ni sjednici Skupštine Kantona Sarajevo koja je održana 16. juna.

Čitaj još:   PROSRPSKA OPOZICIJA DIVLJALA NA ULICAMA: U Nikšiću baklje, vatromet, povici “Mile lopove” i “Kosovo je srce Srbije” (foto i video)

Potvrda pomenute još jedna “slučajnost“ da je član njegove stranke, vijećnik u Općinskom vijeću Ilidža Tarik Stambolić zaražen koronavirusom, te da je hospitalizovan u izolatoriju na Podhrastovima.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Kantona Sarajevo, je u posljednja 24 sata potvrđeno da još 14 novih slučajeva zaraze korona virusom na području KS. Kod četiri lica zaražena ranije, retestiranjem je potvrđeno prisustvo ovog virusa.

izvor agencije

ANDREJ Nikolaidis: “Milatović i njegov pajtaš Spajić su srpski nacionalisti, JAKOV će biti oprezan i uljudniji u izjavama o BiH, dok potpuno ne završe posao srbifikacije Crne Gore” (foto)

Milo Đukanović je dobio najviše glasova u prvom krugu izbora Read more

Čitaj još:   Memić: Dok Zukorlić optužuje Ljajića , stranačke funkcionere Zukorlićeve Stranke hapse za razne malverzacije
Dnevni horoskop za 21. mart 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more