NOVE MJERE: Zabranjene svadbe i proslave zbog koronavirusa u Crnoj Gori…(foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Zabranjen je rad noćnih klubova, barova i diskoteka na teritoriji Crne Gore …

PODGORICA: Crna Gora, Zaniljivosti, Putovanja, vijesti, utorak… 30.06.2020… 21: 59… NOVE MJERE: Zabranjene svadbe i proslave zbog koronavirusa u Crnoj Gori…(foto)

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti zabranilo je privatne svečanosti, svadbe, maturske i rođendanske proslave u Crnoj Gori…

Navodi se da će mjere primjenjivati sedam dana, nakon čega će na osnovu analize efekta mjera biti donijeta odluka o tome da li će se one i dalje punog kapaciteta primjenjivati ili će njihova primjena prestati.

“Zabranjen je rad svih noćnih klubova, barova i diskoteka na teritoriji Crne Gore. U Rožajama je zabranjen rad ugostiteljskih objekata kao i međuopštinski saobraćaj osim hitnih slučajeva i radnih procesa”, kazali su iz Nacionalnog koordinacionog tijela.

Odlučeno je i da Crna Gora otvori granice za ulazak rezidenata država članica Evropske unije bez dodatnih uslova.

Čitaj još:   Medicinska sestra Đurđija, koja je bacala bebu, dobila otkaz... (foto)

Njima se omogućava ulazak u Crnu Goru i preko država koje nisu članice EU ali, kako se ističe, isključivo ako te države koriste samo kao tranzitne zemlje i u njima se ne zadržavaju.

Najavljeno je i da će Nacionalno koordinaciono tijelo za sve zarazne bolesti odlučiti naknadno o politici otvaranja prema ostalim državama…

izvor iBalkan.net / agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});