IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO: Predstavnici hotela u kom je odjseo NOLE objelodanili kako se Đoković ponašao… (foto i video)

Novak je od početka bio divan prema svima, uvijek razgovarao osmjehom i nijednog trenutka, iako smo mi bili svijesni toga, nije se mogao steći utisak da je riječ svjetskoj ličnosti i jednom od najpoznatijih sportista današnjice.

SARAJEVO: Regija, recepti, Putovanje, Zanimljivosti, vijesti, petak…17: 06. 2020…SARAJEVO: Predstavnici hotela u kom je odjseo NOLE objelodanili kako se Đoković ponašao… (foto i video)

Đoković je ranije više puta govorio kako ima veliku želju doći u Sarajevo i to je planirao uraditi kao završni dio etape Adria Tour, no kako se koronavirus pojavio među teniserima, turnir je otkazan, a samim tim i njegov dolazak u glavni grad BiH.

Saznajemo da Đoković tokom boravka u BiH posjetio piramide u Visokom, a u Sarajevu će boraviti do srijede. Njegov domaćin u Visokom će biti Semir Osmanagić.

Novak je bio zahtjevan i bila je velika čast na taj jednostavan način raditi sve takvim tempom”, poručuju iz hotela u kom je odjseo popularni Novak Đoković

Čitaj još:   Nestala mlada djevojka Mersiha iz Pule...

Još su dodali kako je Novak iza sebe ostavio uredan apartman, te da nije imao prohtjeve oko hrane.

Gdje god da se pojavi i šta god da uradi- Novak Đoković je u centru pažnje.

Internet su ovog puta “zapalili” najbolji teniser planeta i Hanka Paldum.

Velika balkanska zvijezda narodne muzike otpevjala je Novaku Đokoviću legendarni hit “Crne kose”, a učila je gosta iz Beograda i kako pravilno da otpjeva jednu strofu legendarne pjesme koju obožavaju svi na Balkanu. 

Izvor: iBalkan.net / agencije

SARAJEVO Borci probili zaštitnu ogradu…

Vlada FBiH danas se izjasnila na upućene amandmane zastupnika u Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more