IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZADRUGARKA UNAKAŽENA ZAVRŠILA NA VMA: Muž je brutalno ISPREBIJAO, oteo joj pare i POBJEGAO! (foto i video)

Harala je muzičkom scenom, pjesmama “Ljubila sam varalicu”, “Putuj moja srećo”, “Otrove moj”,”Zumbuli cvatu”,zadužila je naciju na doživotno te koje poštovanje.,,

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, nedelja, 19:07. 2020… 22: ZADRUGARKA UNAKAŽENA ZAVRŠILA NA VMA: Muž brutalno ISPREBIJAO, oteo joj pare i POBJEGAO! (foto i video)

Zorica Marković, sada je u rijalitiju napadaju zašto je tako nešto sebi a sve to je dozvolila, povlačenje od rijalitija do rijalitija i neprimereno ponašanje, njene kolege karakterišu kao tamniju stranu esnafa.

A onda je ona bila prisiljena da rasvijetli svoju tamniju stranu života pa je pomenula život sa svojim suprugom a sve s poznatim muzičarom Kemalom Omerhodžićem. S njim se venčala 1977. godine.

Zorica kaže da ju sve zbog ljubomore. Godine 1987. završila je na traumi na VMA u Beogradu, a on uzeo pare i otišao.

Čitaj još:   MANIJAK HARA GRADOM, SVI SU U PANICI: Predator vreba i uznemirava žene, posljednja žrtva je MALOLJETNICA, oglasila se i policija u SRBIJI... (foto)

Ona bez igdje ičega kopala, orala, radila sve i svašta. I eto, desio joj se hit „Mirno spavaj nano“ koji joj je dosta pomogao u tom periodu.

Pjesma koju je na Lepinu žalost, a moju radost, ona odbila, a ja prihvatila. A Lepa i danas govori da ne može prežaliti što je odbila uzeti tu pjesmu– priča Zorica…

izvor republika.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more