GRAD ČITULJA: NOVI PAZAR VIŠE NI MJEŠTANI NE PREPOZNAJU!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Čitaoci iz Novog Pazara javljaju da se svakodnevno lijepi sve veći broj smrtovnica u krugu od 300 metara, kao i to da svaka druga kuća iz ovog gradaima čitulju. Kako kažu, zvanični podaci sa 100 preminulih od korone nisu realni i ne prikazuju ono što se javnosti servira.

– Svi smo saglasni da je bolje da kažu istinu, jer bi svi ovu bolest shvatili ozbiljnije, i samim tim bi se odgovornije ponašali, kako ne bi ugrozili ni sebe, niti ljude oko sebe – kaže naša čitateljka koja nam je ustupila fotografije u nedelju napravljene.

Podsetimo, Novi Pazar je postao najveće žarište koronavirusa u ovom delu Evrope, nakon čega je vlast sve vreme pokušavala da situaciju predstavi manje alarmantnom, zbog čega se došlo čak i do toga da se pacijenti vraćaju svojim kućama – kako ne bi ležali na hodniku prilikom posete premijerke Srbije Ane Brnabić i ministra zdravlja Zlatibora Lončara Opštoj bolnici u tom gradu. “LOPOVI, LOPOVI” Narod Novog Pazara poručio Brnabićki i Lončaru (VIDEO)

Čitaj još:   PODGORICA: SKANDAL, Prvo Krajišnik na tribini govorio o SRPSKOM USTANKU U BiH, pa se uključio i Karadžić iz HAAGA...

Tada su građani protestovali i uzvikivali im “lopovi”.

Takođe, veče uoči dolaska premijerke i ministra zdravlja, neko je skidao čitulje sa vrata, koja su opet cela prelepljena smrtovnicama. 

Doktori su okrenuli leđa Ani Brnabić i Zlatiboru Lončaru ispred bolnice u Novom Pazaru

Takođe, veče uoči dolaska premijerke i ministra zdravlja, neko je skidao čitulje sa vrata, koja su opet cela prelepljena smrtovnicama. 

Međutim, to nije bio jedini protest u Novom Pazaru. Nakon toga su građani protestovali ispred Gradske kuće, a poslednji u nizu iskazivanja revolta odnošenjem vlasti prema pandemiji desio se u subotu.

– Protestom u Novom Pazaru smo želeli da pokažemo kolika je nebriga države prema zdravstvu u Novom Pazaru. Mi kao građani znamo da je teška situacija, iako nam nadležni iz Kriznog štaba govore drugačije. Objavili su da je od koronavirusa umrlo 100 ljudi, međutim to nije istina! Broj preminulih je veći. Na subotnjem protestu smo pitali zašto država ne pomaže Novom Pazaru? Vučić nam je govorio da je bolnica u Pazaru opremljenija od Nemačke, ali je to laž. Da su danas izbori, on ne bi pobedio u našem gradu – poručio je za Direktno.rs Aladin Paučinac, jedan od organizatora protesta u Novom Pazaru.

Čitaj još:   STIŽU DIGITALNI TERORISTI Pokušavaju da kontrolišu internet, postaće opasniji od NUKLEARNOG NAORUŽANJA (video)

Dakle, građani Novog Pazara žele samo prave i istinite informacije o broju preminulih, jer svakodnevno oblepljivanje grada čituljama, smatraju oni, dokaz je da je državna statistika zakazala.

izvor: direktno.rs

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});