IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Stiže vijest koja OHRABRUJE… (foto i video)

Gradski štab za vanredne situacije danas je donio novu odluku…

NOVI PAZAR: Sandžak, recepti, Putovanja, vijesti, srijeda, vijesti, 05. 08. 2020… 21: 51… NOVI PAZAR: Stiže vijest koja OHRABRUJE… (foto i video)

Gradski štab za vanredne situacije u Novom Pazaru, zbog smanjenja broja pacijenata oboljelih od koronavirusa, danas je donio odluku o zatvaranju privremene bolnice za smještaj pacijenata sa blagom kliničkom slikom, koja se nalazila u objektu Medicinske škole “Dva heroja”.

Do preuređenja objekta škole u privremenu bolnicu došlo je sad poslije proglašenja epidemije u Srbiji, a kako je danas odlučio Gradski štab, dalju brigu o smještaju i liječenju oboljelih u potpunosti preuzima sad i Regionalni kovid centar u Novom Pazaru.

U cilju obezbjeđivanja uslova za početak školske 2020/2021. god, osnovnim i srednjim školama u Novom Pazaru biće, po osnovu korišćenja pumpi prvo i za dezinfekciju, podijeljena i određena dezinfekciona sredstva, saopšteno je nakon sednice Gradskog štaba.

Čitaj još:   MILO Đukanović: Nova vlast ostvarila učinke ispod očekivanja, na štetu građana, multietničke i evropske Crne Gore... (foto i video)

Količine natrijum hipohlorida za tu namjenu obezbijedilo je i Ministarstvo poljoprivrede Srbije.

Na današnjoj sjednici odlučeno je i da će Gradski štab kasarni “Rifat Burdžević Tršo” u Novom Pazaru donirati dezinfekcioni tunel, u znak zahvalnosti za svu pomoć koju je Vojska Srbije pružila u samoj borbi sa epidemijom virusa Covid 19 na tim prostorima...

Izvor: agencije

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more