Zanimljivosti

Partizan pao u Novom Pazaru:„Razočaravajuće, tužno i ružno“ za trenera crno- bijelih… (foto i video)

Fudbaleri Novog Pazara napravili su veliko iznenađenje već u drugom kolu Superlige Srbije i savladali Partizan sa 3:2 domaći, koji se posle nekoliko godina vratio u elitni rang, bili su bolji u jednoj “ludoj utakmici” u kojoj je viđeno mnoštvo preokreta…

NOVI PAZAR: Srbija, Sport, fudbal, Putovanja, vijesti, srijeda, vijesti, 05. 08. 2020…19: 51…Partizan pao u Novom Pazaru:„Razočaravajuće, tužno i ružno za trenera crno- bijelih… (foto i video)

Utakmica na stadionu u Novom Pazaru igrana je pred praznim tribinama, ali je domaći sastav imao podršku, pošto je desetak pristalica došlo na krov i odatle navijalo.

Partizan je očekivano krenuo ofanzivnije, pokušavao na početku preko Umara Sadika, ali je od samog starta golman domaćih Marko Drobnjak najavio da će imati sjajan dan.

U 21. minutu sudija Novak Simović je poslije jednog kontranapada dosudio penal za Novi Pazar, nakon što je Saša Zdjelar oborio Semira Hadžibulića. Odgovornost je preuzeo Nikola Nedeljković i zatresao mrežu Partizana.

Četiri minuta kasnije Uroš Vitas imao stotopostonu šansu da izjednači, ali je Drobnjak još jednom zablistao i Pazaru sačuvao minimalac prvo i na poluvremenu.

Iako je prvo bilo veoma sadržajno, ne može da se mijeri sa drugim dijelom igre i poluvremenom, u kojem je domaći tim preko Branislava Tomića prvo propustio velike šanse da duplira prednost.

To je Partizan iskoristio da pojača pritisak i za 11 minuta dođe do potpunog preokreta – prvo je Sejduba Suma izjednačio nakon karambola u kaznenom prostoru, da bi onda i Takuma Asano krunisao lijep i brz kontranapad i to i po lijevoj strani.

Tada se činilo da je sudbina meča u rukama Miloševićevih igrača, ali im je ona isklizla nekoliko trenutaka kasnije.

Sise je upisao prvu asistenciju kada je dodao do rezerviste Nemanje Perića a koji preciznim udarcem pogađa donji levi ugao za 2:2.

Opet su crno-bijeli krenuli ofanzivno, novi šamar dobili su u 78. minutu. a, veliku je grešku napravio kapiten Bojan Ostojić, lopta je došla do Resića na petercu, on je šutirao, pogodio Miletića i ona je završila u mreži.

Prava “ludnica” na praznom stadionu u Novom Pazaru, koji je do kraja uspeo da sačuva prednost. Đorđe Ivanović je pogodio prečku i time je otišla poslednja šansa Partizana, koji ostaje na tri boda, koliko ima i današnji rival.

Ostaće bijesni navijači Partizana. Ljut i i Savo Milošević. Ispod svakog je po njemu na nivou igraju crno- bijeli na početku nove sezone, nekako su se pa i iščuipali u Kruševcu minulog vikenda (3:1), ali ih je u Novom Pazaru danas sačekao motivisan i ne toliko fudbalski pismen rival, ali ih je takav– oborio.

Prije svega, vrlo sam razočaran u neke stvari. Ako budem nastavio ovo da radim, moraće neke stvari da se mijenjaju. Biće priče ovih dana. Ovo je razočaravajuće. I tužno od nekih igrača“, poručio je Milošević.

Linglong Superliga II kolo:

Novi Pazar – Partizan 3:2 (1:0)
(Nedeljković 22p, Perić 73, Miletić ag78 – Suma 59, Asano 70)

STRELCI: Nedeljković u 22. minutu iz penala, Perić u 73, Miletić (autogol) u 78. minutu za Novi Pazar, Suma u 59, Asano u 70. minutu za Partizan. Stadion: Gradski. Igrano bez prisustva publike. Sudija: Novak Simović (Lovćenac) 7.

NOVI PAZAR: Drobnjak 8 – Sise 7,5, Vukajlović 7, Kurdić 6,5, Nedeljković 7 (od 83. Zimonjić -) – Delimeđac 6,5, Kovačević 7, Tomić 6, Kecap 6,5 (od 55. Resić ) – Dragutinović 7, Hadžibulić 7 (od 65. Perić -).

PARTIZAN: Popović 5 – Miletić 5,5, Ostojić 5, Vitas 5, Urošević 6 – Zdjelar 6, Natho 6 (od 71. Pavlović -) – F. Stevanović 5,5 (od 46. Čolić 6,5 ), Suma 7 (od 77. Ivanović -), Asano 6,5 (od 85. Matić -) – Sadik 6,5.

Igrač utakmice: Marko Drobnjak (Novi Pazar)

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

VIC DANA: Mostarac u rano jutro sreo komšiju kako ulazi u haustor sav prljav, onda– urnebes… (foto)

Nasmijte se uz naš odabir vica dana! MOSTAR: Regija, Zanimljivosti, petak, 03, 05. 2024…17: 42……

9 sati ago

Aleksandar VUČIĆ NA RUBU NERVNOG SLOMA: “Britanci su POJAČALI SNAGU REZOLUCIJE sa tri nova amandmana!”… (foto, video)

“Mi smo uputili pismo i Nijemcima i Ruandi sa našim primjedbama, molbama i zahtjevima. Nikakav…

9 sati ago

Koje zemlje su sponzori UN- ove Rezolucije o genocidu u Srebrenici?- “Ko se protivi Rezoluciji?” (foto, video)

Rezoluciju je do 2. maja sponzoriralo 28 zemalja, a Al Jazeerin novinar koji izvještava iz…

10 sati ago

ZAGREB: Hrvatska i službeno sponzor Rezolucije o genocidu u Srebrenici… (foto, video)

Hrvatska se pridružila kosponzorima Rezolucije o Srebrenici koju su predložile Njemačka i Ruanda, a o…

10 sati ago

Dnevni horoskop za 4. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan rasterećen,…

11 sati ago

VATROSLAV Belan: Velikosrbi nikako da nauče- Crnu Goru niko nije predao, niti će se ona predati… (foto)

Predsjednik Liberalne partije Vatroslav Belan osvrnuo se na izjavu premijera Srbije Miloša Vučevića koji je…

13 sati ago

This website uses cookies.