IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRAGEDIJA POSTALA JOŠ VEĆA: NOVA ŽRTVA UDESA preminuo vozač koji je izazvao saobraćajku… (foto video)

Vozač” prištinskih tablica preminuo je večeras u Opštoj bolnici u Kruševcu.

KRUŠEVAC: Svijet, Crna Hronika, vijesti, petak, vijesti, 07. 08. 2020… 00: 21 …  TRAGEDIJA POSTALA JOŠ VEĆA: NOVA ŽRTVA UDESA preminuo vozač koji je izazvao saobraćajku… (foto i bus)

Međutim, prije nego što je trebalo počne snimanje, podlegao je povredama , a ljekari su pokušali da ga povrate u život. Na žalost ni pokušaji reanimacije nisu dali razultata i konstatovana je smrt.

Vozač je imao teške politraume, povrede grudnog koša i stomaka. Na licu mjesta, u udesu “opel astre” prištinskih tablica i “volvoa” na kome su bile beogradske registracije, život je izgubio suvozač iz “opela”. Dok je drugi vozač je takođe povređen, ali je stabilno; u udesu je zadobio prelom ručnog zgloba.

Tužilaštvo treba da utvrdi razlog zbog čega je došlo do udesa. Za sada je pa i poznato da je vozilo prištinske registracije, krećući se iz pravca Kraljeva i da je prešlo u suprotnu traku i udarilo u “volvo”…

Čitaj još:   PORODILA SE SEKA ALEKSIĆ : Nasledniku nije dala ime ISAK, ima svoje razloge, evo kako joj se zove sin... (foto)

izvor agencije

 

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more