IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BIVŠA ZADRUGARKA PALA U RACIJI: Šok- detalji u vili u Laktašima… (foto)

Privatna žurka pretvorila se u NOĆNU MORU!!!

LAKTAŠI: BiH, Crna Hronika, vijesti, subota, 08 08. 20 20…22: 59… BIVŠA ZADRUGARKA PALA U RACIJI: Šok- detalji u vili u Laktašima… (foto)

Banjalučka policija uhapsila devet osoba na privatnoj žurki u iznajmljenoj vili u Laktašima, zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu sa zloupotrebom droge. 

Kako se navodi, među legitimisanima je bila i učesnica prve sezone “Zadruge”, Sandra Bajić poznatija kao MC Alex.

“Racija je izvedena u objektu za iznajmljivanje, odnosno vili i to na samom području opštine Laktaši. Legitimisano je oko 50 osoba, a da je slobode lišeno devet lica koja se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem kao krivičnih djela u vezi sa zloupotrebom droge. Pronađena je oduzet čak i određena količina droge”, rekla je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić, prenose mediji. 

Banjalučka policija i Žandarmerija uhapsili su devet osoba na privatnoj zabavi koja je organizirana u iznajmljenoj vili u Laktašima, zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu sa zloupotrebom droge.

Čitaj još:   Nenad ČANAK na CETINJU sa Milom ĐUKANOVIĆEM: Poslije oficijelnog dijela, neformalno druženje... (foto)

Kako je “Avaz” ranije objavio, žurka je organizirana u vili “Lux” sa bazenom, gdje je prisutne zabavljao poznati turski DJ Burak Yeter, te nekolicina domaćih izvođača elektronske muzike.

Našoj redakciji se javila učesnica rijaliti programa “Zadruga” Sandra Bajić, poznatija kao “MC Alex”, kazavši da ona nije jedna od uhapšenih.

– Ja uopšte nisam uhapšena. Zadesila sam se na žurci jer sam DJ – kazala nam je Bajić.

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more