IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UMJESTO SMJENE, ĐERLEK IMENOVAN ZA DRŽAVNOG SEKRETARA !!!

Zamjenik vršioca dužnosti direktora Opšte bolnice u Novom Pazaru Mirsad Đerlek potvrdio je večeras da je imenovan za državnog sekretara u Ministarstvu zdravlja.

Đerlek je u telefonskom razgovoru radiju Sto plus rekao da je na tu poziciju imenovan na posljednjoj sjednici Vlade Srbije.

“Odluka će biti objavljena u petak u Službenom glasniku, a ja ću u ponedjeljak već biti na radnom mjestu u Beogradu”, kazao je Đerlek.

Odlukom ministra zdravlja Zlatibora Lončara, Đerlek je 1. jula imenovan za koordinatora Opšte bolnice u Novom Pazaru i zamjenika vršioca dužnosti direktora te zdravstvene ustanove Meha Mahmutovića, koji je bio na bolovanju.

Na čelu Opšte bolnice, koja je zbog velikog broja oboljelih u Novom Pazaru, Sjenici i Tutinu proglašena regionalnim kovid centrom, bio je u jeku epidemije korona virusa.

Čitaj još:   MASKIRANI RAZBOJNICI NA AUTOPUTU MILOŠ VELIKI: Zaustavljali vozila, palicama razlupali sve redom, ima povređenih, traga se za čak 9 osoba... (foto)

Grupa građana Novog Pazara danima je protestovala i tražila smenu Đerleka zbog, kako su navodili, prikrivanja istine o broju oboljelih i umrlih od kovida-19 u ovom gradu, kao i lošeg rukovođenja tom zdravstvenom ustanovom.

Đerlek je lider Sandžačke narodne partije, a na čelu Opšte bolnice bio je od 2012. do 2018. godine.

Izvor:B92

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more