IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SIPA uhapsila majora Vojske RS Ratka Đurkovića, protest u Ugljeviku… (foto)

Hapšenje majora Vojske Republike Srpske Ratka Đurkovića, navodeći da su ga u porodičnoj kući u Ugljeviku uhapsili pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH…

SARAJEVO:BiH, Crna Hronika,Zanimljivost, vijesti, utorak… 08.09. 2020… 08: 53… SIPA uhapsila majora Vojske RS Ratka Đurkovića, protest u Ugljeviku… (foto)

Iz organizacije boračka organizacija općine Ugljevik su a i za 12 sati najavili konferenciju za novinare kako bi izrazili nezadovoljstvo onim od jutros koji se desio a to je hapšenje, uz navode da je lažno optužen za ratne zločine.

“Osuđujemo hapšenje našeg saborca, posebno na tako gnusan način, dolaženjem rano ujutru u porodičnu kuću i prepadanjem članova da se njegove porodice, a riječ je o licu koje ima 76 godina”, rekao je novinarima predsjednik Boračke organizacije Ugljevika Jovan Marinković.

Čitaj još:   Akcija SIP-e "Indi": Zbog sumnje da su primali mito uhapšeni inspektori poznata im imena... (foto)

Marinković je dodao da je Đurković, radeći kao nastavnik i direktor škole, izveo brojne generacije ugljevičkih učenika i da u ovoj lokalnoj zajednici služi za primjer, te da je prije rata bio predsjednik same Skupštine opštine Ugljevik i na mnogim odgovornim funkcijama…

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more