Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 28. septembar 2020. godine…

Ovan zatvoren, Biku se smiješi Devica, Blizanci neispavani, Rak osjetljiv,Lav ima avanturu, Vaga upoznaje nekog preko posla, Škorpija investira, Strijelac dobar u timskom radu, Jarac neorganizovan, Vodolija pred raskidom, a Ribe čeka bolji dan. Ovo je dnevni horoskop za 28. septembar 2020. godine.

OVAN

Bez ustručavanja koristite porodične veze da bi unapredili posao. Odnos sa partnerkom je specifičan: dok vi maksimalno uživate u ljubavi i sigurni ste u svoje emocije, ona nije sigurna da ste vi prava osoba za nju. Zdravlje je solidno.

BIK

Prillično ste samouvjereni i uspješni kada su poslovni planovi u pitanju. Imate tajnu podršku za svoje planove. Nemate komunikaciju sa partnerkom i oko toga se uopšte ne uzbuđujete. Što se tiče zdravlja pripazite na količinu hrane koju unosite u organizam.

BLIZANCI

Potišteni ste jer ne uspjevate da riješite nagomilane probleme na poslu. Zadovoljni ste oblašću ljubavi. Vaše emocije su postojane i intenzivne. Pružate neophodnu podršku partneru. Što se tiče zdravlja u fizičkom smislu ste slabi.

RAK

Nestrpoljivi ste da što prije sprovedete u djelo poslovne planove. U toj brzini pravite greške. Partnerka je nepresušan izvor ljubavi i podrške. Prilično se oslanjate na nju. Što se tiče zdravlja pripazite se povreda.

LAV

Komunikacija vam ne ide od ruke. Ne samo da ne uspjevate da postignete bilo kakav dogovor, nego dolazi i do prekida poslovne saradnje. Previše forsirate vezu. Partnerki to smeta i čeka da promjenite ponašanje. Moguća je glavobolja.

DJEVICA

Pada vam slučajno genijalna ideja na pamet i rješavate poslovni problem koji vas je dugo mučio. Emotivno ste nezadovoljni. Kajete se zbog grešaka koje ste napravili u prošlosti. Zdravlje je solidno.

VAGA

Imate jasnu viziju šta želite da postignete i na koji način. Na polju ljubavi sledi vam iznenadno poznanstvo sa osobom koja ili nije iz vašeg mjesta ili čak ima veze sa inostranstvom. Zadovoljni ste zdravljem.

ŠKORPIJA

Koristite prednosti timskog rada. Kolege vam pomažu da prevaziđete određene poslovne teškoće. Vaše emocije su vaše bogatstvo. Zadovoljni ste emotivnom sferom. Kada je zdravlje u pitanju grlo je osjetljivo.

STRIJELAC

Jako ste vrijedni, ambiciozni, fokusirani na cilj i dostižete ga. U emotivnom smislu ste nesigurni. Partnerka vas obožava, a vi se pitate da li je zaslužujete. Zdravlje je solidno, ali treba da pripazite da ne pretjerate sa pićem.

JARAC

Glavni problem je što niste prilagodljivi. Ne uspjevate da ostvarite dogovor sa kolegama. Emotivno ste zadovoljni i gledate da što više vremena provedete sa partnerkom. Kada je zdravlje u pitanju očekuju vas problemi sa nervima.

VODOLIJA

Ostvarujete odličnu saradnju sa kolegama. Sviđa vam se njihov nekompromisan stav. Oblast ljubavi je loše prikazana. Jako ste nesigurni i ljubomorni i time odbijate partnerku. Što se tiče zdravlja, redovna terapija daje efekte.

RIBE

Komunikativni ste, željni da čujete mišljenja i ideje kolega. U opuštenoj atmosferi postižete sve svoje poslovne ciljeve. U emotivnoj sferi ste preplavljeni emocijama i u njima maksimalno uživate. Zdravlje je stabilno

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin
Tags: horoskop

Recent Posts

‘NOĆNA MORA‘ Majki Srebrenice: Uputile dramatičan apel- ‘Prijetnje Vučića shvatite ozbiljno, hitno rasporedite NATO trupe na granici!‘‘… (foto, video)

Udruženje žrtava i svjedoka genocida i udruženje "Pokret Majke enklava Srebrenica i Žepa" uputilo je…

3 sata ago

ZAŠTO POLICIJA I SDT ĆUTE: Ko je nadzirao porodičnu kuću i uznemiravao porodicu Milivoja Katnića– ni zvaničnog saopštenja, ni odgovora na pitanja… (foto)

Nakon što je portal Standard objavio informaciju da je uznemiravana porodica bivšeg GST Milivoja Katnića,…

4 sata ago

FILIP Vujanović: Budućnost Crne Gore, nije u sukobu Crnogoraca i Srba, nego u okršaju Crnogoraca i Srba sa srpskim nacionalizmom… (foto, video)

Filip Vujanović, nekadašnji predsjednik Crne Gore i čovjek koji je raspisao Referendum o nezavisnosti, kazao…

4 sata ago

GI “21.maj”: Crnogorska sudbina i ovoga puta u rukama zapadnih saveznika… (foto)

Pritom, ističu, sve ovo ukazuje i na ograničenost Spajićevog razumijevanja šire politike. Podrška njemačkog kancelara…

5 sati ago

ADNAN Prekić: DARIO Vraneš oblikuje narativ da Pljevlja nijesu u Crnoj Gori… (foto)

Predsjednik opštine Pljevlja Dario Vraneš na svaki način pokušava da uruši multietničko i multikulturno nasljeđe…

5 sati ago

MILE Dodik pao u očaj, nakon najave da će Crna Gora, podržati rezoluciju o Srebrenici: Nova vlada, antisrpska… (foto)

''Milo Đukanović je poražen na izborima, ali politika koja je po pravilu na štetu Srba u…

5 sati ago

This website uses cookies.