IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOKO Spajić: Podržavam isticanje svih zastava, ali naravno uz državnu… (foto)

Na pitanja o isticanju trobojke u kabinetu predsjednika Skupštine Andrije Mandića, premijer Milojko Spajić isprva je rekao da to ne želi da komentariše jer ga ne interesuje, ali je kasnije, odgovarajući na druga pitanja novinara, upravo u tome kontekstu poručio da podržava isticanje svih zastava- ali naravno, uz državnu- jer je to, prije svega obavezno zakonom, prenosi Pobjeda. 

– Nemam vremena ni mentalnog kapaciteta da se bavim identitetskim stvarima, zastavama, fakultetima za jezike.. Čestitam svima koji su imenovani u zadnjih 10 godina na sve moguće funkcije, svim zastavama želim sve najbolje i da svako svoju zastavu zakači- koju god milsli da treba.

Podržavam isticanje svih zastava, naravno uz državnu koja je obavezna zakonom. Normalno je da se istakne državna zastava.. – poručio je Spajić odgovarajući na pitanja novinara nakon otvaranja puta Kolašin – Mataševo.

Čitaj još:   Večeras sa akšamskim ezanom obilježava se Lejletul- Bedr noć koja je inspiracija muslimanima... (foto i video)

Na pitanja o rekonstrukciji Vlade, rekao je da podržava zastupljenost svih partija iz parlamentarne većine, ali i ukazao na to da postoji vrlo jasan koalicioni ugovor.

– To su sve legitimna politička pitanja koja će se raspravljati u roku predviđenog sporazumom. Sva ponašanja svih koalicionih partnera su definisana koalicionim sporazumom, ko se bude ponašao na način koji je definisan – biće dio većine, ko ne- neće – poručio je Spajić.

Kada je u pitanju čestitka koju je ministar pravde Andrej Milović uputio novom šefu Demokratske partije socijalista (DPS) Danijelu Živkoviću povodom njegovog stupanja na tu funkciju, naveo je da je riječ samo o formalnoj čestitci.

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more