IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 1. oktobar 2020. godine

Ovan i Rak uživaju, Bik ima udvarače, Blizanci se opuštaju, Lav uživa, Djevica u poslu, Vaga u ljubavi sa Škorpijom, Strijelac nema probleme, Jarac bjesan, Vodoliju i Ribe služi zdravlje. Ovo je dnevni horoskop za 01.10.2020. godine.

OVAN

Imate jasno zacrtane poslovne ciljeve. Svjesni ste teškoća i polako ih, jednu po jednu, rješavate. Želite da provedete što više vremena sa partnerkom, ali zbog njenih porodičnih obaveza to nije moguće. Zdravlje je solidno.

BIK

Poslovne planove realizujete onim tempom kako ste i planirali. Imate naglašenu potrebu za bliskošću sa partnerkom. Vaše želje su i njene želje. Što se tiče zdravlja, pritisak je nestabilan, pa zbog toga i vaše raspoloženje varira.

BLIZANCI

Ponestaje vam ideja za rješavanje poslovnih problema. Zaljubljeni ste, uživate u vremenu provedenom sa drugom polovinom. Fizički ste dugo neaktivni i sada osjećate posljedice. Umorni ste. Osjećate nedostatak energije.

RAK

Puni ste pozitivne energije i sa puno optimizma krećete da rješavate nagomilane poslovne probleme. Ukoliko ste u braku nedostaje vam pažnja partnera. Što se tiče zdravlja povedite računa o načinu ishrane. Izbjegavajte masnu hranu.

LAV

Spremno se suočavate sa poslovnim izazovima. Vaša upornost, ambicija i ozbiljnost donose konkretne rezultate. Imate potrebu za bliskošću sa partnerkom, ali je ona prilično nervozna. Zdravlje je osjetljivo. Čuvajte se prehlade.

Čitaj još:   ETO, SNIJEG STIŽE NAREDNE NEDELJE: Detaljna prognoza do KRAJA GODINE, čeka nas PRAVI TEMPERATURNI ŠOK... (foto)

DJEVICA

Analizirate više poslovnih ideja i niste sigurni za koju da se odlučite. Sve imaju mane, ali i vrline. Ne pokazujete svoje emocije partnerki. Njoj to smeta i otvoreno pokazuje da je nezadovoljna vašim ponašanjem. Pritisak je nestabilan.

VAGA

Poslovni pregovi sa inostranstvom odlično napreduju. Ukoliko ste u braku prezadovoljni ste odnosom sa partnerom. Otvoreno mu pokazujete koliko vam znaci. Mogući su dobro poznati problemi sa alergijama.

ŠKORPIJA

Ne postižete uspjeh na poslu i zbog toga ste frustirani. Emotivno ste zadovoljni, jer vas partnerka razume i pruža podršku. Zdravlje nije najbolje. Osjećate malaksalost i čekate da prođe sama od sebe.

STRIJELAC

U poređenju sa kolegama mnogo ste uspješniji i zbog toga prilično zadovoljni. Emotivno ste neispunjeni. Imate potrebu za vezom, ali ne uspjevate da upoznate nekog ko bi vas zainteresovao. Zdravlje je dobro.

JARAC

Nezadovoljni ste finansijama i promjenom poslovnih planova. Emotivno ste zadovoljni. Uživate u ljubavi i strasti. Što se tiče zdravlja shvatate da je krajnje vreijme da uradite nešto po pitanju regulisanja pritiska.

VODOLIJA

Povoljan dan za privatnike. Novac koji čekate već neko vrijeme konačno leže na račun. Emotivno ste nezadovoljni, ali i nezainteresovani da se posvetite ovoj sferi. Oči su vam umorne pa birate poslove koji ne zahtjevaju rad na kompjuteru.

RIBE

Čitaj još:   Tri predloga Bila Gejtsa za borbu protiv korona virusa... (foto)

Nepovoljan dan za privatnike. Dobijate informaciju da novac koji čekate neće stići danas, nego da će da kasni. Ribe u braku maksimalno uživaju u bliskosti i sigurnosti koju im partner pruža. Osjećate se odlično.

Fotografija naslovnice-privatna arhiva Djidja Bojadžić

http://ibalkan.net

NAJNOVIJA VIJEST: POTVRĐENO, ČEDA NEMA TUMOR?

Različite informacije o zdravlju lidera LDP Čedomira Jovanovića danima se smjenjuju Read more

REDŽEP TAYIP Erdogan javno primio vakcinu protiv koronavirusa… (foto i video)

Nakon vakcinacije, Tayip Erdogan je u izjavi za medije naglasio Read more

ITALIJA TREPERI: Sudi se najkrvoločnijoj mafiji, a vlada se ljulja… (foto)

Koronavirus, raspad vladajuće koalicije i historijsko suđenje Ndrangeti- rijetki su Read more