IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAVA PRIČA IZ SRBIJE: Otela i mučila ljubavnika od muža sve snimila mobitelom … (foto)

Policija uhapsila ženu zbog sumnje otela i mučila ljubavnika svog supruga, pakleni tandem je nesretnog muškarca ispitivao i rezao nožem po ruci…

JAGODINA: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti. četvrtak. 01.10.2020. .. 19: 14… STRAVA PRIČA IZ SRBIJE: Otela i mučila ljubavnika od muža i sve snimila mobitelom… (foto)

Po pisanju mediji iz Srbije, riječ je o 40-godišnjoj D.C.V. i sudionik u zločinu bio je i 43-godišnji Dragan K. 

Prema tvrdnjama izvora bliskog istrazi, osumnjičena je da je i on sa svojim partnerom u zločinu presrela suprugovog ljubavnika pa ga je odvela u svoju kuću, gdje se dogodila tortura koja je snimana mobitelom od strane ukućana. 

Na snimci koja je objavljena na društvenim mrežama vidi se kako oteti muškarac uplakan sjedi na kauču, a pored njega je navodno Dragan K., dok ga pomahnitala žena na rumunjskom jeziku ispituje povišenim tonom. Zatim uzima oštar predmet i prilazi mu. 

“Priznaj koliko puta si se je*ao s Muom (ime ili nadimak njezinog muža). Priznaj koliko”, vikala je žena, dok joj nesretni muškarac govori da nijednom nije imao seksualne odnose s njenim suprugom. 

Čitaj još:   ZAPOVJEDNIK crnogorskog tima za traganje i spašavanje nakon povratka iz Turske: Spasioci su dokazali koliki su heroji... (foto, video)

Ona ga zatim više puta ubada u ruku i nanosi mu povrede, dok on bez opiranja sjedi na kauču i zapomaže

U tom trenutku Dragan K., koji je sjedio pored njega, hladnokrvno dobacuje: “Ma i nije neka šteta da umre”. 

D.C.V. je, kako navode “Večernje novosti” više sati ispitivala nesretnog muškarca. Kako navodi spomenuti list, nakon što ga je žena ozlijedila, muškarac je priznao da je bio ljubavnik njeog muža. 

Pobješnjela žena zatim je ponovo vikala na njega. 

“Priznaj kako si pio majčino mlijeko, hajde sad do detalja priznaj gdje ste se je*ali, ali i koliko puta…”, nakon čega se snimak prekida. 

Nakon stravične torture, muškarcu su previli povrijeđenu ruku i pustili ga da ide. Nakon što je oslobođen, muškarac je otišao u policiju i prijavio je slučaj. 

Tandemu iz pakla određen je pritvor od 30 dana…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more