Crna Gora

Srpski nacionalni savjet obmanuo javnost: Ko je bio u Kučima dio izborne kampanje Krivokapića… (foto i video)

U videu koji je objavljen 23. avgusta na zvaničnoj stranici koalicije ZBCG,, vidi se da je predsjednik SNS-a dio ekipe Zdravka Krivokapića u kojoj je još i gradonačelnik Budve…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti,vijesti, subota…10.10.2020… 09: 57… Srpski nacionalni savjet obmanuo javnost: Ko je bio u Kučima dio izborne kampanje Krivokapića… (foto i video)

Srpski nacionalni savjet Momčila Vuksanović obmanuo je javnost kada je u saopštenju prije nekoliko dana ustvrdio da tokom izborne kampanje nijesu bili u komunikaciji niti pomagali tokom kampanje Zdravku Krivokapiću nosiocu izborne liste ,,Za budućnost Crne Gore“.

“Nažalost, profesor Krivokapić i koalicija „Za budućnost Crne Gore“ sa Srpskim nacionalnim savjetom, kao krovnom organizacijom srpskog naroda u Crnoj Gori, ni u jednom trenutku nijesu ni pokušali da ostvare komunikaciju”, tvrdio je Vuksanović.

U videu koji je objavljen 23. avgusta na zvaničnoj stranici koalicije ZBCG,, vidi se da je predsjednik SNS-a Momčilo Vuksanović dio ekipe Zdravka Krivokapića u kojoj je još i gradonačelnik Budve Bato Carević.

 Na videu se, osim Vuksanovića koji na skup dolazi kao prvi saradnik Krivokapića, vide i lokalni funkcioneri DF-a i Socijalističke narodne partije.

 Na društvenim mrežama se potom vidi i zajednička fotografija ispred crkve na kojoj su i Vuksanović i Krivokapić.

Tvrdnje SNS-a demantuje i video koji je objavila Socijalistička narodna partija, takođe 23. avgusta, na kojem se vidi potpredsjednik stranke Dragan Ivanović kako dočekuje grupu od 20 osoba u kojoj su istaknuti na čelu Krivokapić i Vuksanović.

Na videu, koji ima veliki broj pregleda na društvenim mrežama, se uočava ogromna trobojka sa četiri ocila koja je zvanična zastava SPC kao i zastava trobojka Knjaževine Crne Gore iz 1905. godine.

Krivokapić je u društvu Vuksanovića u Kučima kazao da ,,u ovom trenutku je pitanje slobode vjeroispovijesti takvo da bi nas čekalo unijaćenje, ako pobijede neki drugi na izborima, a sigurno neće“.

Iz SNS-a su kazali da se nakon parlamentarnih izbora usložnjava politička stvarnost u Crnoj Gori, a pobjedničko raspoloženje zamjenjuje zabrinutost kako da se nađe rješenje za demokratsku promjenu vlasti.

– Problem opet predstavljaju Srbi kojima postojanost u Crnoj Gori, iako pokazatelji govore da ih ima i više od 40 odsto, još nije priznata. Za njih se samo podrazumijeva da postoje. Pa ako je već tako, zašto traže da postoje, kaže se u saopštenju SNS-a.

Prema njihovim riječima, počelo se sastavljanjem liste „Za budućnost Crne Gore“, a nastavlja se sa sastavom buduće vlade.

– Kao što nije bilo dovoljno srpskih kadrova za sastav to je za sve liste „Za budućnost Crne Gore“, tako ni sada nema srpskih eksperata koji bi mogli da zauzmu mjesto u novoj vladi, da pritom iziritiraju domaću i međunarodnu javnost – kazali su iz SNS-a.

Izvor Antena M

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

DANILO Kalezić: Crna Gora kao evropski Kurdistan… (foto)

Novo napuštanje, odnosno izdaja Crne Gore, od strane zapadnih saveznika neoprostiv je zločin. Ishod je…

3 sata ago

Dragan BURSAĆ: Rezoluciju o Srebrenici, trebalo davno donijeti– i to na inicijativu Srbije… (foto)

Ovu Rezoluciju je trebalo davno donijeti i to na inicijativu Srbije, koja bi tražila oprost…

5 sati ago

BESRAMNA PORFIRIJEVA VASKRSNA POSLANICA: “Srbi su žrtve genocida, ne počinioci” (foto, video)

Patrijarh srpski Porifirje i episkopi naveli su u Vaskršnjoj poslanici kako su protiv nastojanja da…

5 sati ago

Nataša KANDIĆ o Izjavama Političara i Rezoluciji UN- a, o Srebrenici: “Nikad niko Nijemce nije nazvao genocidnim narodom”… (foto)

Ekstremni nacionalisti iz Srbije i RS, koji su u vlasti, i prateće tzv. akademske elite…

6 sati ago

TARIK GA JE BLIJEDO GLEDAO: Profesor u “MIlijunašu” imao tri džokera na raspolaganju, ali ih nije htio iskoristiti, kući je otišao sa… (foto, video)

Samostalno i sjajno igrao je sve do 10. pitanja... ZAGREB: Regija, Zanimljivosti, vijesti, petak, 03,…

7 sati ago

„PRESELI SE TAMO, SEOSKA VARALICE, GLUMIŠ SRBINA, A NISI…“: Burne reakcije na društvenim mrežama nakon Dodikovih poruka iz Srbije… (foto)

„Slobodna Bosna“ donosi samo one reakcije koje nemaju uvredljiv sadržaj. Ne stišavaju se reakcije nakon…

7 sati ago

This website uses cookies.