IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRIVOKAPIĆ POZVAO VUČIĆA U GOSTE: ”Nas dvojica da vidimo šta smeta našim odnosima…”

Mandatar za sastav nove Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je da želi dobre odnose sa Srbijom i pozvao predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da posjeti Crnu Goru.

“Prevashodno želim dobre odnose sa Srbijom, koji su, čini mi se, malo poremećeni. Želim da pozovem gospodina Vučića da posjeti Crnu Goru, da mi kao dvojica političara, iako ja nisam političar, ali se nalazim na takvoj funkciji, dođemo do saznanja šta smeta našim odnosima i da nađemo most koji će to prevazići”, rekao je Krivokapić za jednu beogradsku televiziju.

Krivokapić je krajem septembra izjavio da je za njegovo poimanje odnosa dvije države nedopustivo da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nijednom u osam godina, koliko je na vlasti, nije došao u Crnu Goru.

Čitaj još:   Uhapšen predsjednik Privrednog suda Blažo Jovanić i još desetak osoba... (foto)

“Ni gospodin Đukanović nije išao u Beograd. Izvinite, to je neprihvatljivo za moje poimanje odnosa sa Srbijom. Nama Srbija nije samo susjedna zemlja, nama je Srbija bratska zemlja. Tamo nam žive braća, rođaci, kumovi, studiraju nam djeca, liječe se naši ljudi po bolnicama“, rekao je tada Krivokapić. 

izvor: Nedeljnik 

SAMARA: Vučićev sin među kriminalcima na utakmici Srbija- Kostarika…

Fotografije prikazuju Danila Vučića kako navija u grupi ljudi, među Read more

Adil Osmanović u Novom Pazaru: Vučić mora osuditi Dodikove izjave…

Zamjenik predsjednika SDA i ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović, Read more