IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAOS U AMERICI: Bajdenove i Trampove pristalice u sukobu, hapšenja i velike MAKLJAŽE … (foto i video)

TOKOM sukoba Trampovih i Bajdenovih pristalica u Vašingtonu, policija je uhapsila najmanje 20 lica…

VAŠINGTON: Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, nedelja,15. 11. 2020. 12: 38… HAOS U AMERICI: Bajdenove i Trampove pristalice u sukobu, hapšenja i velike MAKLJAŽE … (foto i video)

U sukobu Trampovih i Bajenovih pristalica jedna osoba je ubodena nožem, dva policajca su povređena i zaplijenjeno je nekoliko komada i vatrenog oružja, preneo je Skaj njuz.

Nakon sukoba aktuelni prerdsednik Donald Tramp je pozvao policiju i gradonačelnicu Vašingtona da “rade svoj posao”, a demonstrante je nazvao “radikalnim, ljevičarskim antifašističkim ološem”.

ŽESTOK SUKOB U VAŠINGTONU Tukle se Trampove i Bajdenove pristalice, jedna osoba IZBODENA NOŽEM, najmanje 20 uhapšenih… 

Pristalice američkog predsjednika Donalda Trampa (Trump) izašli su na ulice kako da podrže njegove neosnovane tvrdnje izbornoj pobjedi, dok on nastavlja s pravnim izazovima koji imaju malo izgleda kako bi preokrenuo izbornu pobjedu Džoa Bajdena (Joe Biden) u svoju korist.

Čitaj još:   NEBO PLAČE NAD UBIJENOM DJECOM: U tišini ispraćaju tragično nastradalo ČETVERO djece na VRAČARU... (foto)

Tramp je ostvario neznatan napredak na sudovima sa svojim tužbama i prvi put u petak počeo je sumnjati u svoj uspjeh, govoreći novinarima da “će vrijeme reći” ko će biti u Bijeloj kući od 20. januara.

Od 7. novembra, otkad se smatra da Bajden pobjednik, bilo je i drugih protrampovskih demonstracija diljem zemlje, bili su mali i zabilježeno je nekoliko incidenata.

Na demonstracijama u Vašingtonu i drugim gradovima trebali su ili si i bili učesnici razni predsjednikove pristalice, ultradesničari i pripadnici milicije “Čuvara zakletve”, kao i “Ponosni momci”, u javnom pokazivanju podršku za Trampovo nastojanje da ostane na vlasti…

Izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more