BiH

NOVI BH „ZMAJ“ JAVNO: ZAŠTO SAM ODBIO DRES „ORLOVA“ (foto)

„Bilo je priče o Srbiji, ali ja sam iz Bijeljine, normalno je da igram za BiH“

BIJELJINA: BiH, Sport, Fudbal, Zanimljivosti,vijesti, petak, 20.11.2020…08: 38 …NOVI BH „ZMAJ“ JAVNO: ZAŠTO SAM ODBIO DRES „ORLOVA“ (foto)

Mlada fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine završila je još jedne neuspješne kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Kakva-takva utjeha izabranicima selektora Slobodana Starčevića to može biti pobjeda nad Belgijom (3:2) u posljednjem kolu i završenog kvalifikacionog ciklusa, a i zahvalnice iz susjedstva, s obzirom na to da smo ovim trijumfom U-21 reprezentaciji Hrvatske “ovjerili” vizu za učešće na narednom kontinentalnom šampionatu.

Sve golove u pobjedi našeg tima dali su igrači koji a nastupaju u srbijanskoj Superligi. Prvi i treći gol za mlade “Zmajeve” postigli fudbaleri Čukaričkog Milan Savić i Stefan Kovač, a pogodak za 2: 1 bio je djelo Ševkije Resića, koji kao posuđeni igrač Sarajeva brani boje Novog Pazara.

Strijelac gola kojim je BiH u 29. minuti stigla do izjednačenja, to je bio Stefan Savić, Bijeljinac koji je fudbalsku pripremnu obuku stekao i na “Marakani”, u omladinskim selekcijama Crvene zvezde. No, za razliku od drugih fudbalera rođenih u Semberiji, Savić još od tog kadetskog uzrasta nastupa za selekciju zemlje u kojoj je rođen.

– To je stvar odrastanja. Ja sam iz Bijeljine, osjećam da je normalno i to da ja igram za ovu državu, ovaj grb… Dok sam bio mlađi, bilo je nekih priča i oko Srbije, ali odlučio sam ovako i ne kajem se. Dao sam ovoj reprezentaciji, a to koliko je i ona meni. Ne mislim mijenjati dres – kazao je Savić u razgovoru za portal Reprezentacija.ba.

Podsjećanja radi, Savićevi sugrađani, poput i Mihajla Ristića, Dejana Joveljića, Svetozara Markovića i Luke Jovića, izabrali su Srbiju, ali kod krilnog napadača, očito, dileme nije bilo...

izvor portal Reprezentacija.ba.

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Dnevni horoskop za 2. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan bez…

22 minute ago

OVJEREN spisak kandidata za odbornika liste “Čist izbor– Petar Odžić– SDP, SD, LP i građani” za referendum u Budvi… (foto)

Opštinska izobarına komisija u Budvi prihvatila listu “Čist izbor – Petar Odžić – SDP, SD,…

43 minute ago

DRITAN Abazović i ZDRAVKO Krivokapić, prijavili imovinu: DRITAN uštedio 26.000 eura, Krivokapić dobio stan od UCG, nešto su stekli i na poklon… (foto)

Bivši premijer u tehničkom mandatu, lider i poslanik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović ima 26.000 eura gotovine…

1 sat ago

ALBANAC UBIO REPERA IZ SRBIJE ZBOG KOCKARSKOG DUGA: Napadač ispalio… (foto)

Osumnjičeni za ubistvo (52), navodno porijeklom Albanac, prema informacijama pojedinih medija, izgubio je na kocki…

2 sata ago

‘NOĆNA MORA‘ Majki Srebrenice: Uputile dramatičan apel- ‘Prijetnje Vučića shvatite ozbiljno, hitno rasporedite NATO trupe na granici!‘‘… (foto, video)

Udruženje žrtava i svjedoka genocida i udruženje "Pokret Majke enklava Srebrenica i Žepa" uputilo je…

7 sati ago

This website uses cookies.