IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL U BEOGRADU: Protojerej Lukić pozdravio SVE OSIM ANE BRNAVIĆ- Da li je njena seksualna orijentacija razlog?

Da li zbog seksualne orijentacije premijerke ili je to jednostavno bio lapsus, tek protojerej stavrofor Petar današnjem obraćanju okupljenim građanima nije u svom uvodu pomenuo premijerku Srbije.

Vaše visoka preosveštenstva,vaša preosveštenstva,preuzvišeni nuncije, preuzvišeni nadbiskupe beogradski, čestiti efendijo, gosp predsjedniče Republike Srbije, gospodine predsjedavajući Predsedništva BiH iz RS-a , gospodine predsjedniče Skupštine Srbije, gospodine predsjedavajući iz crnogorske vlade buduće, gospođe i gospodo ministri, vaše ekeselencije , poštovani članovi Krunskog savjeta,draga porodico patrijarha Irineja, prečašno sveštenstvo,prepodobno monaštvo, draga braćo i sestre, sveti arhirerijski sinod naše svete crkve mi povjerio da se u ime sveštenstva arhijepiskopije beogradsko-karlovačke,nadam se i sveštenstva eparhije niške, i u ime svi učenika prizrenske bogoslovije kojima je patrijarh Irinej bio profesor i vaspitač oprostim od njega”, rekao je na početku svog obraćanja Petar Lukuć, ne pomenuvši premijerku Srbije.

Čitaj još:   CRNA SRPSKA BROJKA: Sekretar za zdravstvo kazao koliko je ljudi do sada umrlo od korone, ovo je prestrašno ... (foto i video)

Teško da je mogao da zaboravi premijerku drugačije do namjerno. Ostaje nagađanje da li je njena seksualna orijentacija razlog tome.

izvor: SB

Brnabić: Povlači se odluka o protjerivanju ambasadora Crne Gore- TARZAN OSTAJE U SRBIJI

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je, nakon hitnog sastanka državnog Read more