IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KENAN HRAPOVIĆ I NKT ODLUČILI: “Policijski čas u Crnoj Gori, zabrana izlaska od 19 sati…” (foto i video)

Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti (NKT) odlučilo je danas, na sjednici kojom je predsjedavao predsjednik Kenan Hrapović, da skrati za dva sata vrijeme rada ugostiteljskih i uslužnih subjekata da toliko produži period zabrane napuštanja stambenih objekata, saopšteno je danas iz Vlade Crne Gore…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak 23.XI 2020…16: 49 …  KENAN HRAPOVIĆ I NKT ODLUČILI: “Policijski čas u Crnoj Gori, zabrana izlaska od 19 sati…” (foto)

“Zbog izuzetno složene epidemiološke situacije NKT je na predlog Instituta za javno zdravlje Crne Gore odlučilo da skrati radno vreme ugostiteljskih i uslužnih delatnosti sa sadašnjih 07:00 – 20:00 na 07:00 – 18:00, i produži primenu mere zabrane napuštanja objekta stanovanja sa sadašnjih 21:00 – 05:00 na 19:00 – 05:00 narednog dana. Mere će se primenjivati od srede, 25. novembra 2020. u 00:00 do 8. decembra do kada se produžava se i primena mera donetih 13. novembra”, ističe se u saopštenju.

Čitaj još:   MILORAD Mitrović- najavljuje referendum za OTCEPLJENJE PLJEVALJA od Crne Gore... (foto, video)

U saopštenju se dodaje da je NKT, sagledavajući punu epidemiološku situaciju sa jedne strane i ekonomsku sa druge i ovog puta donijelo je dobro odmjerene mjere sa ciljem da one u najmanjem mogućem obimu pogode građane, privredu i preduzetnike, a da daju očekivani rezultat.

“NKT poziva građane da u potpunosti poštuju sve mere jer je to jedini način suzbijanja širenja koronavirusa…

Sagledavajući zdravstvenu situaciju NKT je ocijenilo da je naš potpuni zdravstveni sistem zahvaljujući dobrom planiranju, pravovremenim aktivnostima i stručnosti i požrtvovanju zdravstvenih radnika i dalje sposoban da se, uprkos zabrinjavajućem stepenu infekcije, odupre i od pandemiji.

NKT je sagledao ogromno opterećenje zaposlenih u primarnoj zdravstvenoj zaštiti i pokrenuo proces čiji je cilj rasterećenje od primarnog zdravstvenog sektora”, piše u saopštenju…

Izvor CdM.me

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   BUDVA I DALJE PUNA PA I PRVOG DANA 2023: Trg puniji nego za doček Nove godine, zvijezde večeri Dino Merlin, Senidah i Sara Jo... (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more