IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KENAN HRAPOVIĆ I NKT ODLUČILI: “Policijski čas u Crnoj Gori, zabrana izlaska od 19 sati…” (foto i video)

Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti (NKT) odlučilo je danas, na sjednici kojom je predsjedavao predsjednik Kenan Hrapović, da skrati za dva sata vrijeme rada ugostiteljskih i uslužnih subjekata da toliko produži period zabrane napuštanja stambenih objekata, saopšteno je danas iz Vlade Crne Gore…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak 23.XI 2020…16: 49 …  KENAN HRAPOVIĆ I NKT ODLUČILI: “Policijski čas u Crnoj Gori, zabrana izlaska od 19 sati…” (foto)

“Zbog izuzetno složene epidemiološke situacije NKT je na predlog Instituta za javno zdravlje Crne Gore odlučilo da skrati radno vreme ugostiteljskih i uslužnih delatnosti sa sadašnjih 07:00 – 20:00 na 07:00 – 18:00, i produži primenu mere zabrane napuštanja objekta stanovanja sa sadašnjih 21:00 – 05:00 na 19:00 – 05:00 narednog dana. Mere će se primenjivati od srede, 25. novembra 2020. u 00:00 do 8. decembra do kada se produžava se i primena mera donetih 13. novembra”, ističe se u saopštenju.

Čitaj još:   NATO, ZAHTJEV BUGARSKOJ: "PANCIR" NE SMIJE STIĆI U SRBIJU- NE DAJTE RUSIMA DA PRELETE PREKO VAS... (foto)

U saopštenju se dodaje da je NKT, sagledavajući punu epidemiološku situaciju sa jedne strane i ekonomsku sa druge i ovog puta donijelo je dobro odmjerene mjere sa ciljem da one u najmanjem mogućem obimu pogode građane, privredu i preduzetnike, a da daju očekivani rezultat.

“NKT poziva građane da u potpunosti poštuju sve mere jer je to jedini način suzbijanja širenja koronavirusa…

Sagledavajući zdravstvenu situaciju NKT je ocijenilo da je naš potpuni zdravstveni sistem zahvaljujući dobrom planiranju, pravovremenim aktivnostima i stručnosti i požrtvovanju zdravstvenih radnika i dalje sposoban da se, uprkos zabrinjavajućem stepenu infekcije, odupre i od pandemiji.

NKT je sagledao ogromno opterećenje zaposlenih u primarnoj zdravstvenoj zaštiti i pokrenuo proces čiji je cilj rasterećenje od primarnog zdravstvenog sektora”, piše u saopštenju…

Izvor CdM.me

ŽENA KOJA HRABRO PRKOSI VUČIĆU: Dijana Hrkalović odbila POLIGRAF… (foto i video)

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP, odbila danas poligrafsko ispitivanje Read more

Dnevni horoskop za 22. januar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

POGLEDAJTE Bruku i sramotu: Natalija Nilević i njeni video zapisi… (foto i video)

(PREUZETO) Portal Aktuelno donosi pojedine video zapise koje je Nilević Read more