IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Medojević: UDBA u CRNOJ GORI ima preko 20.000 AKTIVNIH DOUŠNIKA

Demokratski Front nije samo opozicija DPS, već opozicija i bolesnom totalitarnom sistemu koji su komunisti gradili 45 godina, a Đukanović “oplemenio” korupcijom, organizovanim kriminalom i neoliberalnom globalnom dogmom, kazao je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

“DF je disidentski pokret koji bi demontirao totalirani poredak. Zato smo bili targetirani kao opasnost za postojeći poredak iz kojeg najveću korist imaju tajkuni prve i druge familije, koji dijela moć i vlast. Moja čvrsta riješenost da napravimo radikalne reforme koje bi dovele do oslobađana države i građana od komunističke partije (DPS) i mafije napravila je od mene metu za sve strukture koje kontrolišu vladari iz sjenke”, naveo je Medojević.

On je istakao da je kod sada već bivše vlasti izazvalo paniku to što bi Medojević otvorio tajne dosijee UDBE i objavio imena špijuna.

“Nije to ništa novo ni strašno. Prema mojim informacijama UDBA u Crnoj Gori ima preko 20.000 aktivnih doušnika. Dobije se instrukcija iz centrale, napišu im se dvije tri jednostavne rečenice i oni to ponavljaju. Nekad su išli od stola do stola u karani, a sad od portala do portala i od FB profila do profila. Ista matrica- nova tehnologija. Kad prepoznas da razni likovi pišu iste rečenice, jasno je da se radi o saradnicima UDBE ili botovima vladara iz sjenke”, ističe Medojević.

Čitaj još:   MEDOJEVİĆ: Krivokapićevi VLADARI IZ SJENKE za člana VLADE žele Marionete, Poslušnike, Sluge...

Protiv DF su, tvrdi on, svi oni koji su protiv promjena.

“Sad je svima jasno da nijedna Ambasada nije imala ništa protiv DF i nas trojice. Vladari iz sjenke su imali protiv DF zbog straha od reformi, a protiv Demokrata i SNP zbog interesa da imaju što više vlasti. Zato u Vladu mogu samo poslušnici vladara iz sjenke koji će štititi krupni kapital prve i druge famijije i neće dirati bolesni sistem koji štiti bogate lopove, a diskriminiše običnog čovjeka. Možda ja griješim. To mi se često dešava”, zaključio je Medojević.

izvor: CdM

Medojević: KRIVOKAPIĆ DA PODNESE OSTAVKU, IZABRATI NOVU VLADU

Lider PZP- a Nebojša Medojević zatražio je ostavku premijera Zdravka Read more

VLADA CRNE GORE: ĐE SI BIO? NIĐE. ŠTA SI RADIO? NIŠTA

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević poručuje kako je ovo Read more

”VRATI MANDAT GRADJANIMA KOJE SI BRUTALNO PREVARIO”

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević pozvao je premijera Zdravka Read more