IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BANJA LUKA NE ŽELI ULICU MUSTAFE NADAREVIĆA: Šta je sve uradio za rodni grad, ali kažu, bolje je da ulicu dobije Irinej…” (foto)

Glumac legenda Mustafa Nadarević izgubio životnu bitku 22. XI u Zagrebu u svojoj 77. godini nakon teške bolesti. Ovaj rođeni Banjalučanin je dugi niz godina domaću i regionalnu javnost oduševljavao svojim ulogama a prvo u pozorišnim predstavama, filmovima i serijama…

BANJA LUKA: BiH, Zanimljivosti, vijesti, srijeda 25.XI 2020. 19: 09… BANJA LUKA NE ŽELI ULICU MUSTAFE NADAREVIĆA: Šta je sve uradio za rodni grad, ali kažu, bolje je da ulicu dobije Irinej…” (foto)

Nedugo nakon Nadarevićeve smrti, potpredsjednik SDP-a BiH prvo je Vojin Mijatović je predložio da Mustafa Nadarević dobije svoju ulicu u rodnom gradu, i ta inicijativa je upućena novom gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću, koji se još uvijek nije oglasio povodom ovih dešavanja.

Čitaj još:   PANIKA U AMERICI: Tramp izdao upozorenje, strahuje se od NAJGOREG! (foto/video)

Povodom ovog prijedloga, brojni građani Banjaluke su na društvenim mrežama davali svoje mišljenje, a čini se da je eto većina Banjalučana protiv ovog prijedloga, iako određeni broj ljudi smatra da Nadarević zaslužuje dobiti ulicu u svom rodnom gradu.

alt
alt
alt

izvor agencije

Dnevni horoskop za 26. juli 2021. godine

Ovan pred putovanjem, Bik voli svoj posao, Blizanci mjerkaju Strijelca, Read more

ŠTA KAŽU STRANCI I ENCIKLOPEDIJE: Je li Tesla Hrvat, Srbin ili Amerikanac?

Lik Nikole Tesle trebao krasiti hrvatsku eurokovanicu, ovaj svjetski poznati Read more

Dvije žene se vjenčale u Budvi… (foto)

U pitanju su dvije mlade žene, koje su porijeklom sa Read more