IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BANJA LUKA NE ŽELI ULICU MUSTAFE NADAREVIĆA: Šta je sve uradio za rodni grad, ali kažu, bolje je da ulicu dobije Irinej…” (foto)

Glumac legenda Mustafa Nadarević izgubio životnu bitku 22. XI u Zagrebu u svojoj 77. godini nakon teške bolesti. Ovaj rođeni Banjalučanin je dugi niz godina domaću i regionalnu javnost oduševljavao svojim ulogama a prvo u pozorišnim predstavama, filmovima i serijama…

BANJA LUKA: BiH, Zanimljivosti, vijesti, srijeda 25.XI 2020. 19: 09… BANJA LUKA NE ŽELI ULICU MUSTAFE NADAREVIĆA: Šta je sve uradio za rodni grad, ali kažu, bolje je da ulicu dobije Irinej…” (foto)

Nedugo nakon Nadarevićeve smrti, potpredsjednik SDP-a BiH prvo je Vojin Mijatović je predložio da Mustafa Nadarević dobije svoju ulicu u rodnom gradu, i ta inicijativa je upućena novom gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću, koji se još uvijek nije oglasio povodom ovih dešavanja.

Čitaj još:   MILAN PIPUN Knežević, kazao šta je sve nuđeno URI i SNP- u: MUP, MO, MVP, ANB, UP- "Niko vas nije prevario kao mi" (foto, video)

Povodom ovog prijedloga, brojni građani Banjaluke su na društvenim mrežama davali svoje mišljenje, a čini se da je eto većina Banjalučana protiv ovog prijedloga, iako određeni broj ljudi smatra da Nadarević zaslužuje dobiti ulicu u svom rodnom gradu.

alt
alt
alt

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   MILO ĐUKANOVIĆ OGOLIO IDEJE: „Utopija velike Srbije, „srpski svet“, kojim žele da promijene karakter Crne Gore... (foto)