IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BANJA LUKA NE ŽELI ULICU MUSTAFE NADAREVIĆA: Šta je sve uradio za rodni grad, ali kažu, bolje je da ulicu dobije Irinej…” (foto)

Glumac legenda Mustafa Nadarević izgubio životnu bitku 22. XI u Zagrebu u svojoj 77. godini nakon teške bolesti. Ovaj rođeni Banjalučanin je dugi niz godina domaću i regionalnu javnost oduševljavao svojim ulogama a prvo u pozorišnim predstavama, filmovima i serijama…

BANJA LUKA: BiH, Zanimljivosti, vijesti, srijeda 25.XI 2020. 19: 09… BANJA LUKA NE ŽELI ULICU MUSTAFE NADAREVIĆA: Šta je sve uradio za rodni grad, ali kažu, bolje je da ulicu dobije Irinej…” (foto)

Nedugo nakon Nadarevićeve smrti, potpredsjednik SDP-a BiH prvo je Vojin Mijatović je predložio da Mustafa Nadarević dobije svoju ulicu u rodnom gradu, i ta inicijativa je upućena novom gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću, koji se još uvijek nije oglasio povodom ovih dešavanja.

Čitaj još:   OPREZ IZ BIHAMK- a: Zakonska obaveza vozačima, putevi su mokri, od sutra obavezna zimska oprema...

Povodom ovog prijedloga, brojni građani Banjaluke su na društvenim mrežama davali svoje mišljenje, a čini se da je eto većina Banjalučana protiv ovog prijedloga, iako određeni broj ljudi smatra da Nadarević zaslužuje dobiti ulicu u svom rodnom gradu.

alt
alt
alt

izvor agencije

Dnevni horoskop za 17. januar 2020.godine…

Ovnu slijede komplikacije, lavu idu dobre vijesti , jarac ima Read more

CRNOGORCI ISTORISKI NISU NAUČILI: Da imaju dva “vladara” (foto)

Namjere su prvo pokazivale da će saradnja između predsjednika Crne Read more