IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PREMIJERKA ANA Brnabić: Broj preminulih od korone danas veći nego juče kada je umrla 51 osoba… (foto i video)

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da su korona brojke sve lošije i da je broj zaraženih kovidom 19, prema presjeku u 12 sati, lošiji je nego juče u podne…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, petak 27. XI…15: 09…PREMIJERKA ANA Brnabić: Broj preminulih od korone danas veći nego juče kada je umrla 51 osoba… (foto i video)

I broj preminulih je veći nego juče, navela je Brnabić.

“Čitava zemlja je u teškoj situaciji. Pozivam sve da shvatimo ovu borbu kao borbu svakog pojedinca za cjelo društvo,molim da poštujete mjere, da pomognemo zdravstvenim radnicima”, rekla je Brnabić novinarima u vladi nakon potpisivanja ugovora sa izvođačem radova na potpunoj rekonstrukiciji i izgradnji KC Vojvodine.

U Srbiji je juče od posledica zaraze koronavirusom umrla 51 osoba, a što je najveći broj umrlih u jednom danom od početka epidemije. Tokom s to je i samog jučerašnjeg dana registrovano još 7.606 zaraženih.

U Srbiji je u poslednja 24 sata koronavirusom zaraženo još 7.780 ljudi, a od posledica koje izazavao virus umrlo je 57 osoba .Testirane su 22.404 osobe a u bolnicama širom Srbije na respiratoru se nalazi 245 pacijenta.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 1. april 2021. godine

“Zvanična odluka je da se svi od danas jave u kovid ambulante, gdje će biti urađen pregled pluća i ostala dijagnostika. Dok stignu analize a to su laboratorijske i uzorak krvi, pojedinačnom pacijentu je to sat i pol vremena, kada nije ogroman broj bolesnika. Dovoljno je a to je desetak takvih da prosečno vreme čekanja na pregled bude produženo na tri, četiri sata. Produženo je radno vrijeme svih kovid ambulanti prvo i u Beogradu do 22 časa, i tek sa urađenim analizama i uputom dolaze u prijemno- trijažne centre. Odlučeno je da svi pacijenti koji nisu vitalno ugroženi, a dođu bez analiza, budu vraćeni za domove zdravlja”, ovo je rekao direktor Infektivne klinike.

izvor agencije

STANIVUKOVIĆ IPAK STIGAO u Mostar: Možda se spustim do Starog mosta… (foto)

Zbog izjava zabrani negiranja genocida, su organizatori tradicionalnih skokova sa Read more

POSLIJE OTKAZIVANJA GOSTOPRIMSTVA: Draško Stanivuković danas ipak u Mostaru… (foto)

Gradonačelnik Banja Luke je nakon povlačenja pozivnice odgovorio Organizacijskom odboru Read more

SPAJIĆ PROGOVORIO NA JAPANSKOM: Crnoj Gori važne investicije… (foto i video)

Milojko Spajić je u delegaciji predsjednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića prilikom Read more