IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PREMIJERKA ANA Brnabić: Broj preminulih od korone danas veći nego juče kada je umrla 51 osoba… (foto i video)

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da su korona brojke sve lošije i da je broj zaraženih kovidom 19, prema presjeku u 12 sati, lošiji je nego juče u podne…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, petak 27. XI…15: 09…PREMIJERKA ANA Brnabić: Broj preminulih od korone danas veći nego juče kada je umrla 51 osoba… (foto i video)

I broj preminulih je veći nego juče, navela je Brnabić.

“Čitava zemlja je u teškoj situaciji. Pozivam sve da shvatimo ovu borbu kao borbu svakog pojedinca za cjelo društvo,molim da poštujete mjere, da pomognemo zdravstvenim radnicima”, rekla je Brnabić novinarima u vladi nakon potpisivanja ugovora sa izvođačem radova na potpunoj rekonstrukiciji i izgradnji KC Vojvodine.

U Srbiji je juče od posledica zaraze koronavirusom umrla 51 osoba, a što je najveći broj umrlih u jednom danom od početka epidemije. Tokom s to je i samog jučerašnjeg dana registrovano još 7.606 zaraženih.

U Srbiji je u poslednja 24 sata koronavirusom zaraženo još 7.780 ljudi, a od posledica koje izazavao virus umrlo je 57 osoba .Testirane su 22.404 osobe a u bolnicama širom Srbije na respiratoru se nalazi 245 pacijenta.

Čitaj još:   SARAJEVO: Ponovo raste broj zaraženih, pozitivnih ima u još pet bh. gradova... (foto)

“Zvanična odluka je da se svi od danas jave u kovid ambulante, gdje će biti urađen pregled pluća i ostala dijagnostika. Dok stignu analize a to su laboratorijske i uzorak krvi, pojedinačnom pacijentu je to sat i pol vremena, kada nije ogroman broj bolesnika. Dovoljno je a to je desetak takvih da prosečno vreme čekanja na pregled bude produženo na tri, četiri sata. Produženo je radno vrijeme svih kovid ambulanti prvo i u Beogradu do 22 časa, i tek sa urađenim analizama i uputom dolaze u prijemno- trijažne centre. Odlučeno je da svi pacijenti koji nisu vitalno ugroženi, a dođu bez analiza, budu vraćeni za domove zdravlja”, ovo je rekao direktor Infektivne klinike.

izvor agencije

ŽENA KOJA HRABRO PRKOSI VUČIĆU: Dijana Hrkalović odbila POLIGRAF… (foto i video)

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP, odbila danas poligrafsko ispitivanje Read more

Dnevni horoskop za 22. januar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

POGLEDAJTE Bruku i sramotu: Natalija Nilević i njeni video zapisi… (foto i video)

(PREUZETO) Portal Aktuelno donosi pojedine video zapise koje je Nilević Read more