IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 1. decembar 2020. godine

Ovan aktivan, Bik u formi, Blizanci puni ideja, Rak zadovoljan, Lav perfekcionista, Djevica avanturistična, Vaga napeta, Škorpija zaljubljena, Strijelac u problemu, Jarac strpljiv, Vodolija zaposlena, a Ribe u problemu. Ovo je dnevni horoskop za 01. decembar 2020 godine.

OVAN

Komunikacija sa strancima konačno donosi rezultate i vi potpusujete sporazum o saradnji. Ponosni ste na sebe naročito što su kolege sumanjale u vaš uspjeh. Pokazujete simpatiji da su vaše namjere ozbiljne. Zdravlje je stabilno.

BIK

Posao se normalno odvija. Očekuje vas razgovor sa nadređenom osobom koji neće proći najbolje, jer druga strana ne shvata neke stvari. Pred vama je novo poznanstvo koje budi želju za vezom. Napeti ste.

BLIZANCI

Sa nadređenom osobom pravite nove poslovne planove. Dobar dio odgovornosti biće upravo na vašim leđima. Nesigurni ste u partnerku i jako ljubomorni. Partnerki smeta vaše ponašanje i distancira se. Bubrezi su osjetljivi.

RAK

Poslovni pregovori konačno donose konkretne rezultate. Posle mnogo muka konačno potpisujete sporazum o saradnjji. Jako ste stidljivi i partner ne zna šta vi tačno osjećate u vezi njega. Zdravlje je stabilno.

LAV

Tokom razgovora za nov posao ostavljate pozitivan utisak. Djelujete autoritativno i samouvjereno. Odličan je dan za upoznavanje zanimljive osobe. Njene komentare smatrate inteligentnim i duhovitim. Zdravlje je stabilno.

DJEVICA

Posao se normalno odvija, a problemi su vezani za oblast finansija. Očekuje vas trošak koji niste planirali. Vaše ponašanje prema simpatiji je pretjerano ozbiljno i kruto. Druga strana nema utisak da vas zanima. Problemi sa nervima.

VAGA

Čitaj još:   DANAS SARAJEVO SE OPRAŠTA: Dženaza Ajdina Bašića... (foto)

U fazi ste naglašene kreativnosti i imaginacije. Realizujete originalna umjetnička djela. Ne vladate emocijama i pravite ljubomorne scene voljenoj osobi. Druga strana se nada da ćete se urazumiti. Digestivni sistem je osjetljiv.

ŠKORPIJA

Posao je u zastoju. Ne uspjevate da nađete rješenje za postojeće probleme. Kolega vam priskače u pomoć i daje konstruktivne savjete. Fokusirani ste na voljenu osobu i zadovoljni odnosom. Moguće su urinarne infekcije.

STRIJELAC

Prilično ste takmičarski raspoloženi. Samouvjereni ste i želite da potučete konkurenciju. Emotivna sfera je drugačija. Totalno ste nesigurni u emocije partnera što partnera pogađa. Glava je osjetljiva.

JARAC

Totalno ste razočarani poslovnom saradnjom tako da je prekidate. Prekid se odvija u napetoj atmosferi. Niste zadovoljni vezom. Partner vam djeluje hladno i nezainteresovano. Mogući su problemi sa disajnim organima.

VODOLIJA

Ambiciozni ste, puni samopouzdanja i imate visoka očekivanja. Pravite poslovne planove koji zahtjevaju vašu punu posvećenost. Niste raspoloženi za druženje što partnera prilično pogađa. Mogući su problemi sa srcem.

RIBE

Fokusirani ste na poslovne obaveze i željni uspjeha. Prilično ste samouvjereni i imate utisak da nema cilja koji ne možete da pistignete. Emotivno ste zainteresovani, ali pasivni. Očekujete inicijativu od druge osobe. Zdravlje je stabilno.

http://ibalkan.net

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 5. januar 2021. godine