IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Krivokapićev ekspoze KRITIKOVALI i VLAST i OPOZICIJA

Poslanici Skupštine Crne Gore završili su večeras prvi dan rasprave o programu i sastavu vlade mandatara Zdravka Krivokapića. On je ranije danas predstavio poslanicima Pogram rada Vlade Crne Gore.

Prije nego je mandatar počeo iznošenje ekspozea predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević je tražio pauzu i zahtijevao da Krivokapić doradi ekspoze, jer je ocijenio da je riječ o seminarskom radu. Međutim, predsjednik Skupštine Aleksa Bečić je taj zahtjev odbio, objašnjavajući da to nije po Ustavu.

Poslanici parlamentarne većine su tokom rasprave iznijeli niz primjedbi, ali su poručili da će podržati Krivokapićevu vladu.

S druge strane poslanici opozicije su najavili da neće glasati za vladu koju su oktaratesali kao “anticrnogorsku, teokratsku, apostolsku, diskriminatorsku…”.

Čitaj još:   Crnogorci u panici: Misterija na nebu, mnogi isprepadani (video)

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović je prisustvovao sjednici Skupštine dok je mandatar predstavljao ekspoze. Prema ocjeni Đukanovića ekspoze je obilovao kontradiktornostima. Nastavak sjednice parlamenta zakazan je sjutra za 11 časova.

izvor: CdM

ŠTA KAŽU STRANCI I ENCIKLOPEDIJE: Je li Tesla Hrvat, Srbin ili Amerikanac?

Lik Nikole Tesle trebao krasiti hrvatsku eurokovanicu, ovaj svjetski poznati Read more

Dvije žene se vjenčale u Budvi… (foto)

U pitanju su dvije mlade žene, koje su porijeklom sa Read more