IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Krivokapićev ekspoze KRITIKOVALI i VLAST i OPOZICIJA

Poslanici Skupštine Crne Gore završili su večeras prvi dan rasprave o programu i sastavu vlade mandatara Zdravka Krivokapića. On je ranije danas predstavio poslanicima Pogram rada Vlade Crne Gore.

Prije nego je mandatar počeo iznošenje ekspozea predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević je tražio pauzu i zahtijevao da Krivokapić doradi ekspoze, jer je ocijenio da je riječ o seminarskom radu. Međutim, predsjednik Skupštine Aleksa Bečić je taj zahtjev odbio, objašnjavajući da to nije po Ustavu.

Poslanici parlamentarne većine su tokom rasprave iznijeli niz primjedbi, ali su poručili da će podržati Krivokapićevu vladu.

S druge strane poslanici opozicije su najavili da neće glasati za vladu koju su oktaratesali kao “anticrnogorsku, teokratsku, apostolsku, diskriminatorsku…”.

Čitaj još:   MILO ĐUKANOVIĆ UPOZORIO: "Zaštiti region od malignog uticaja trećih strana!"

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović je prisustvovao sjednici Skupštine dok je mandatar predstavljao ekspoze. Prema ocjeni Đukanovića ekspoze je obilovao kontradiktornostima. Nastavak sjednice parlamenta zakazan je sjutra za 11 časova.

izvor: CdM

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   GI 21. maj: Dva politička batlera ALEKSANDRA Vučića, iščekuju rezultate popisa, da velikosrpski nacionalizam pridobije parlamentarnu većinu... (foto)