IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Crnogorci odgovorili BiH, nakon skandala u Podgorici ANDRIJE Mandića i MILORADA Dodika… (foto, video)

Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore ogradilo se od poteza predsjednika i službi Skupštine Crne Gore povodom dešavanja tokom posjete predsjednika bh. entiteta RS Milorada Dodika…

PODGORICA- SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 04. 03. 2024… 12: 32… Crnogorci odgovorili BiH, nakon skandala u Podgorici ANDRIJE Mandića i MILORADA Dodika… (foto, video)

Oni su u odgovoru na protestnu notu Ministarstva vanjskih poslova BiH naveli da MVP Crne Gore nije učestvovalo u organizaciji i pratećim protokolarnim aktivnostima vezano za posjetu predsjednika RS-a Milorada Dodika te da su posjetu organizovale službe Skupštine Crne Gore na čelu sa Andrijom Mandićem.

Kako se saznaje, MVP Crne Gore je istaklo da su zvaničnim putem obavijestili Skupštinu Crne Gore o propustu jer nisu istakli zastavu države BiH pored entitetske RS- a.

Također su naveli da Vlada Crne Gore podržava cjelovitost, suverentitet i teritorijalni integritet BiH kao i sva državna obilježja i istorijski kontinuitet u nadi da ovaj događaj neće uticati na prijateljske i dobrosusjedske odnose BiH i Crne Gore.

Čitaj još:   MAJSTORE: MILOJKO PANTIĆ PREGAZIO VUČIĆA"Srbima si ukrao državu, lažni Srbin, ratni zločinac,Šešelj...(video)

Podsjetit ćemo da je Ministarstvo vanjskih poslova BiH prošle sedmice uputilo protestnu notu Ministarstvu vanjskih poslova Crne Gore jer je predsjednik crnogorske skupštine Andrija Mandić primio Milorada Dodika u službenim prostorijama, a da nisu bila istaknuta obilježja Bosne i Hercegovine već entiteta RS, a zatim iznio skandalozne tvrdnje.

BONUS VIDEO: TRESE SE BALKAN ..!! CRNOGORCI SE DIGLI ZBOG DODIKA..??- INFO 1

izvor Kodex.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more