IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILO Đukanović: Mudrije bi bilo da Krivokapić sačeka, a ne da on kritikuje… (foto i video)

Komentarišući ekspoze mandatara Zdravka Krivokapića u samoj Skupštini, predsjednik Crne Gore Milo Đukanović navodi da smatra da je dobro…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 03.12..2020… 12: 09… MILO Đukanović: Mudrije bi bilo da Krivokapić sačeka, a ne da on kritikuje… (foto i video)

“Mislim da o ovom kao i o svakoj prethodnoj vladi treba suditi a i na osnovu onoga što će raditi a ne najavama. Osnovni utisak mi je da je kompletno izlaganje zasnovano na polemičkim tezama u odnosu na predarasude koje je mandatar formirao u prethodnom vremenu i to nikad nije dobro polazište”, kaže MILO Đukanović.

Naveo je da je bilo “mnogo mudrije sačekati sa kritikama”.

“Bolje bi se izbjegle kontradiktornosti kojima je obilovalo izlaganje. Odaje se priznanje EU, a istovremeno se kritikuje ono što je Crna Gora uradila u međunarodnoj politici”, dodaje MILO Đukanović.

Istakao je da ne može stajati ocjena da su se dogodili prvi demokratski izbori.

Čitaj još:   MILO Đukanović PLJEVLJA: Tragikomični pokušaji aktuelne parlamentarne većine da pobjegne od izbora, VRIJEME JE DA SE NA VLAST VRATI DPS... (foto, video)

“Sve dosadašnje izbore pratila je međunarodna zajednica. Neće biti da je Crna Gira sa deficitom demokratije ostvarila sve rezultate. Nije sad moguće govoriti o Crnoj Gori kao sprženoj ekonomiji. Teško se i može odoljeti utisku da je riječ o ozbiljnim predrasudama”, rekao je Đukanović.

Komentarišući diplomatske odnose sa Srbijom, kazao je da su oni na nivou kao sa ostalim državama.

“Smatram da je ambasador Srbije Vladimir Božović ispunio sve uslove za ovakav odnos Ministarstva vanjskih poslova prema njemu”, rekao je Đukanović.

Izvor analitika.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more