IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DIRLJIV POČETAK UTISKA: Olja ispričala priču o Džeju… (foto i video)

Voditeljka emisije Utisak nedelje Olja Bećković posvetila je uvod o Džeju Ramadanovskom, koji je danas nije više među nama…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 07.12.2020… 00: 57…DIRLJIV POČETAK UTISKA: Olja ispričala priču o Džeju… (foto i video) 

Voditeljka emisije Utisak nedelje Olja Bećković: “Još jedna nedelja u kojoj ne mogu da izgovorim onu najavu koju sam smislila. Nedelja, i svi su tu, a eto mene nema, tako je pjevao Džej i evo ispunio je to, evo je nedelja i svi su tu, i njega nema. A u stvari ga ima”, rekla je Olja Bećković.

Nakon toga podsjetila se anegdote vezane za Džeja i patrijarha Pavla.

“Sjećam se da mi je Džej Ramadanovski pričao prije mnogo godina i to kako se nekom prilikom vozio taksijem Ulicom kralja Petra i to prema Sabornoj crkvi i kako je ugledao patrijarha Pavla. Tražio je od taksiste da se zaustavi. On je izašao iz taksija, prišao patrijarhu Pavlu i rekao – Ćale, jel mogu da vam poljubim ruku”, podsjetila se Bećkovićeva.

“I ja nekako zamišljam da dok ovo govorimo da se to dešava gore i da ga ćale ljubi u čelo i da nemamo šta da kažemo osim doviđenja Džej”, rekla je između ostalog Bećković,

Čitaj još:   VUČKO U BELAJU I NA TEŠKIM MUKAMA: Hag traži pod hitno izručenje PULENE ŠEŠELJA, Vjerice Radete i Petra Jojića... (foto i video)

Podsjetimo, proslavljeni pjevač narodne muzike Džej Ramadanovski preminuo je danas u 56. godini u Beogradu...

Izvor nova s

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more