IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS I STRAVA UZ DETALJE SMRTI OSMERO TINEJDŽERA : Pokušali da izađu iz vikendice, evo gdje su im nađena tijela! (foto i video)

Nakon završene obdukcije tijela nesrećno nastradalih mladića i djevojaka iz BiH, u medijima se pojavljuju novi detalji o kobnoj novogodišnjoj noći…

POSUŠJE: BiH, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 03.01.2021…00. 45… UŽAS I STRAVA, UZ DETALJE SMRTI OSMERO TINEJDŽERA : Pokušali da izađu iz vikendice, evo gdje su im nađena tijela! (foto i video)

Jedna od infromacija je da su preminuli poslednju komunikaciju mobilnim telefonima imali malo iza četiri sata poslije ponoći, a nakon toga su, što je za pretpostaviti se, da si i zaspali.

Kada su istražitelji došli na mjesto događaja zatekli su šest mrtvih osoba u sjedećem položaju, a dva mladića ležala su na podu. Pretpostavlja se da su pokušali da izađu, ali do zaključanih vrata vikendice nisu uspjeli da dođu.

Šupa iza vikendice gdje se nalazio agregat, kojeg je od same rodbine pozajmio jedan od preminulih, imala je dvoja vrata, jedna su bila i to zatvorena, a druga malo otvorena. Sav ugljenmonoksid nije mogao da izađe napolje i kada se šupa napunila vjerovatno je direktno prelazio u vikendicu u kojoj se poslednji put veselila skupina mladih ljudi.

U popodnevnim satima završena je obdukcija tijela osmero nastradalih u tragičnoj nesreći u Tribistovu kod Posušja ali danas neće biti bar ne još i poznati rezultati obdukcije.

Čitaj još:   AMERI, DONIJELI ODLUKU: NOSE ORUŽE prema Crnom moru... (video)

– Napravili smo obdukciju svih osam stradalih i sada kada prikupljeni su svi materijali idu na toksikološko vještačenje u Sarajevo. Tek nakon toga znaće se stvarni uzrok smrti tragično preminulih– kazao je sam u kontaktnu tužilac Borislav Čuljak.

Dodao je kako ne očekuje da će sva potrebna vještačenja biti završena prije narednog ponedeljka.

Podjsećamo, nesreća u kojoj je ugašeno osam mladih života dogodila se u novogodišnjoj noći u mjestu Tribistovu, kod Posušja.

U petak ujutro četiri ženske i četiri muške osobe pronađene su mrtve u vikendici u kojoj su prethodnu noć slavili doček Nove godine.

Stradali su Ivan Miličević, Stipe Romić, Mirela Rezo, Žana Pavković, Mia Soldo, Stipe Pavković, Marija Pavković i Stjepan Jukić  svi rođeni 2001. godine...

Izvor iBalkan.net / agencije

Džoni Štulić traži milione eura: “Moji prihodi slivali su se u vaše kofere…” (foto i video)

Branimir Džoni Štulić, nekadašnji frontmen benda Azra, već četiri decenije Read more

Srbin uhapšen po potjernici na frankfurtskom aerodromu… (foto)

Uhapšen na osnovu međunarodne potjernice koju je raspisao biro Interpola Read more