IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 5. januar 2021. godine

Djevica se okreće Jarcu, Vaga ima dovoljno strpljenja, a Bik se uzalud nervira. S druge strane, Strijelac nervozan, a Ovan ima dosta toga da riješi. Ovo je dnevni horoskop za 05. januar 2021. godine.

OVAN

Komunikacija vam nije jača strana tako da se pokušaj uspostavljanja dogovora neslavno završava. Emotivno ste zadovoljni. Promiće vam da druga strana nije otvorena prema vama. Glava je osjetljiva, naročito sinusi.

BIK

Na poslovnom sastanku ne prolazite najbolje. Samo djelimično ostvarujete postavljene ciljeve. Jako ste tvrdoglavi i insistirate na svojim idejama. Partner svjesno izbjegava svađu i popušta vam. Obratite pažnju na unos namirnica.

BLIZANCI

Očekuje vas razgovor sa nadređenom osobom. Otvoreno govorite sa kakvim sve problemima se suočavate. Dolazi do poboljšanja finansija. Voljeli bi da uđete u bračnu luku, ali voljenu osobu to ne zanima. Sinusi su osjetljivi.

RAK

Očekuju vas problemi za koje mislite u prvom trenutku da ćete ih lako prevazići. Ispostavlja se da treba i vremena i truda da bi se riješili. Imate prilično posesivan odnos prema partneru što mu ne prija. Cirkulacija je slaba.

LAV

Na poslu se suočavate sa problemima koje ne uspjevate da prevaziđete. Emotivno ste nezadovoljni. Komunikacija sa partnerom je loša tako da odbijate susret. Imunitet je slab. Prilično ste osjetljivi.

DJEVICA

U klinču ste sa poslovnim problemima. Oni ne popuštaju, ne popuštate ni vi. Socijalni život vas ne zanima. Partner vidi da ste neraspoloženi i umorni pa pokušava da vam podigne raspoloženje. Jetra je osjetljiva.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 28. decembar 2018. godine

VAGA

Oblast suđenja je loše prikazana. Ukoliko ste privatnik presuda neće biti doneta u vašu korist. Jako ste zabrinuti zbog finansija. Emotivno ste zadovoljni. Odnos sa partnerom je harmoničan. Mogući su problemi sa hormonima.

ŠKORPIJA

Totalno ste nezadovoljni poslovnom i finansijskom situacijom. U obje oblasti prisutna su ograničenja i zastoj. Ne govorite partneru o svojim problemima pošto je evidentno da ga muče njegovi problemi. Mogući su problemi vezani za reumu.

STRIJELAC

Energični ste i željni dokazivanja. Na prilično samouvjeren način odrađujete poslovne obaveze. Nezadovoljni ste finansijama. Druga polovina ima utisak da joj ne posvećujete dovoljno pažnje. Ograničite unos hrane i pića.

JARAC

Posao je u fazi stagnacije. Plašite se da se to ne oduži i zbog toga počinjete da se raspitujete za drugi posao. Imate potrebu za emotivnom bliskošću, ali je voljena osoba u problemima i nije joj do ljubavi. Cirkulacija je loša.

VODOLIJA

Želite da ostvarite poslovnu saradnju sa strancima. U tom smislu inicirate komunikaciju i nadate se da će prihvatiti vaš poslovni predlog. Odnos sa bračnim partnerom je stabilan. Pritisak je nestabilan.

RIBE

Zanima vas poslovna budućnost. Poslovni planovi koje pravite su dugoročni. Imate vjeru u uspjeh. Odnos sa bračnim partnerom je stabilan. Svjesni ste da druga strana ima probleme na poslu. Zdravlje je stabilno.

http://ibalkan.net

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Preventivno od sumnji na koronavirus pregledano 14 osoba... (foto)
Dnevni horoskop za 5. mart 2021. godine

Uspjeh za Ovna, Bik traži sigurnost, Blizanci u akciji, Rak Read more