Crna Gora

SD CRNE GORE: KRIVOKAPIĆ i DRITAN nastavljaju da BRUKAJU CRNU GORU

Rijaliti šou u kojem je nova Vlada Crne Gore ponovo u glavnoj ulozi dobio je juce svoj nastavak – poručuju iz SD-a Crne Gore…

Razumijemo da Krivokapić i Abazović moraju da zasluže samo povjerenje četničkog vojvode Andrije Mandića zahvaljujući čijim glasovima su sve a i izabrani, ali nezavisno od toga ne prestajemo da se pitamo do kad će svi predstavnici rijaliti Vlade da nastave da brukaju Crnu Goru i sve a i njene gradjane u domaćim i međunarodnim okvirima?

To sto sebe brukaju, najmanje nam je vazno”, navodi se u saopštenju.

”Premijer je, kako rekose iz njegovog kabineta, u privatnom neobaveznom razgovoru onako usputno i opet tajno, u maniru odanog poštovaoca lika i djela osuđenih ratnih zločinaca Radovana Karadžića i Ratka Mladića, predsjednici Republike Srpske Zeljki Cvijanovic cestitao neustavni praznik!

Razumijemo da Krivokapić i Abazović moraju da zasluže povjerenje i to prvo četničkog vojvode Andrije Mandića zahvaljujući čijim glsovima su i izabrani, ali nezavisno od toga ne prestajemo da se pitamo do kad će isti predstavnici rijaliti Vlade da nastave brukaju Crnu Goru i njene gradjane u domaćim i međunarodnim okvirima? To sto sebe brukaju, najmanje nam je vazno”, navodi se u saopštenju.

Tako na primjer, kako tvrde iz SD-a, potpredsjednik Dritan Abazović, u želji da gasi neviđeni diplomatski požar koji je izazvao njegov šef Zdravko Krivokapić ustvrdi da se zvanicna politika Vlade vodi preko zvanicnih kanala komunikacije.

”Što samo po sebi ne bi bilo čudno da to nije saopštio nezvanično, – preko svog tviter profila, i to u nediplomatskoj prepisci sa lažnim tviter nalogom člana Predsjedništva BiH Željka Komšića! Jedino gore od diplomatskog skandala koji su juče izazvali je Krivokapićevo i Abazovićevo pravdanje. Ovim putem premijeru Zdravku Krivokapicu ponovo sugerisemo da, od momenta otkako je izabran na tu funkciju, ne moze privatno ciniti jedno, a kao predsjednik Vlade drugo”, ističe se u saopštenju.

To se, kako dalje poručuju, zove odgovornost prema drzavi i funkciji koju obavljate.

”Proslo je vrijeme, gospodine Krivokapicu, kad ste privatno mogli da dočekujete četničke velikane i osuđene teroriste. Danas ste, nazalost građanske i sekularne Crne Gore, Vi njen premijer. Krajnje je vrijeme da u skladu sa tim pocnete i da se ponasate. Vjerujemo da je nakon svega mjesec dana rada nove Vlade svima, a posebno međunarodnoj zajednici jasno da i oni i mi imamo posla sa nezobiljnom klerikalnom kameleonskom družinom, koja ugrožava temeljne vrijednosti savremene evropske Crne Gore, okrenute ka civilizovanim evropskim i evroatlantskim zapadnim vrijednostima, čemu su najveća prijetnja upravo Krivokapić, Mandić, Milačić, Abazović i ostali, koji neposredno učestvuju u Vladi, ili je u Parlamentu podržavaju”, zaključuje se u saopštenju.

izor: analitika

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin
Tags: SD CRNE GORE

Recent Posts

Reisu- l- ulema Islamske zajednice u BiH Husein ef. Kavazović i vladika Grigorije smiruju tenzije: Mi smo sinovi zemlje Bosne… (foto)

Vrijeme je da se okrenemo jedni drugima, da se pogledamo, da jedni drugima pomognemo da…

11 minuta ago

DPS predao listu za lokalne izbore u Budvi… (foto)

Demokratska partija socijalista predala je listu `Budva može bolje!` Opštinskoj izbornoj komisiji Budve. Nosilac liste…

41 minuta ago

Dnevni horoskop za 1. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan ulaže,…

3 sata ago

MIODRAG Vlahović: Rezolucija UN o Srebrenici SRAMOTA CRNOGORSKE Vlade… (foto)

Aktuelna vlast, svrstana uz Beograd i Kremlj, ne izdaje samo crnogorsku tradiciju i istoriju. Ona…

4 sata ago

Aleksandar VUČIĆ PRIZNAO PORAZ: “Rezolucija će biti donijeta. Radi se o brutalnom…!” (foto, video)

"Nisu oni tražili da neki Vučić pogne glavu u Srebrenici ili položi cvijet, oni traže…

4 sata ago

This website uses cookies.