Crna Hronika

NAJNOVIJI DETALJI MASAKRA NA PEŠTERI: DJECA SVE VIDELA I ČULA…

Enedin Turković (44) iz Dolića upao je u porodičnu kuću u selu Rasno kod Sjenice i ubio bivšu suprugu Biseru Šemović (44), njenog oca Fehima (64) i majku Šefku (60), dok je Biserinog brata Bekima Šemovića (35) teško ranio! Turković je lakše ranio i komšije Zinetu A. i njenog sina Nevzata A. Nakon zločina Enedin je pobjegao, a juče popodne izvršio je samoubistvo u blizini rodnog sela Dolići. Masakr se dogodio juče prije podne u ovom selu na Pešterskoj visoravni.

– Bekimova žena se porodila pre pet dana. Proslavljali su rođenje deteta, kada se sve ovo desilo. Inače, Bekim je radio jedno vreme u Nemačkoj, izgradio je kuću u kojoj je živeo sa porodicom. Mnogo je dobar čovek i on, ali i njegova supruga. Ne znam šta se bilo njegovom zetu da tako nešto uradi – ispričao je jedan od poznanika ove porodice.

Da stvar bude još tragičnija, ovaj jezivi zločin odigrao je praktično naočigled djece rah. Bisere Šemović i Enedina Turković koja su se igrala u drugoj sobi.

– Djeca su bila u drugoj sobi, ne znam ko je tu još bio od komšijske djece sa njima. Ali strašno je što su oni sve to sigurno vidjeli i čuli – navela je rođaka ove porodice.

Ova naizgled radosna proslava zbog prinove pretvorila se u tragediju koju će svi pamtiti do kraja života. Inače, Bisera i Enedin bili su u braku, i živjeli u Nemačkoj. Međutim kada su se rastali ona se vratila u svoj rodni kraj i nastavila život sa svojim roditeljima, koji su takođe ubijeni juče.

– Oni su bili jedna prekrasna porodica, poznajem ih odavno… Strašno je to što se desilo, ne znam zbog čega im je naudio. Ni Bisera, njen brat i njihovi roditelji nikada ranije nisu imali bilo kakve incidente. Bili su jako vrijedni i pošteni ljudi. Ko zna šta se desilo tom čovjeku, on je sigurno bio pod uticajem droge ili alkohola kad je tako nešto strašno mogao da uradi – naveo je jedan poznanik porodice.

Nekoliko trenutaka nakon zločina, u porodičnu kuću pristigao je jedan od njihovih rođaka koji je maloljetan, zatekao žrtve, ali i navodno video ubicu kako odlazi sa motornim sankama.

– Zbog velikog snijega njemu je vjerovatno bilo lakše da motornim sankama dođe do njih, kako bi brže mogao da pobjegne posle – kaže njihov poznanik.

Rođak E.S., dobio je poziv od Bekima, da dođe u njihovu kuću i preveze povrijeđene do bolnice.

Stravičan prizor 

Stravičan prizor zatekao je rođak ove porodice E. S. – Nesrećni mladić došao je u posjetu. Njegovi rođaci bili su ubijeni, a Bekim je davao znakove života. Odmah je pozvao Hitnu pomoć i policiju koja je ubrzo stigla u Rasno. Rođak koji je ušao u kuću posle zločina vidio je djecu kako sjede u ćošku jedne sobe zagrljena – rekao je izvor iz istrage. Načelnik hirurgije u bolnici u Novom Pazaru Izet Tutić rekao je za da je ranjeni mladić u teškom stanju.

– Pogođen je sa više hitaca u grudi i desnu ruku. Urađen mu je skener i biće operisan – rekao je Tutić i dodao da se bore za njegov život. Takođe, dvoje komšija je ranio i oni se nalaze u sjeničkoj bolnici. Komšije porodice imale su samo riječi hvale za Šemoviće.

– Fehim je mehaničar, a kako je njihova kuća blizu puta, i danju i noću je izlazio i pomagao ljudima. Izuzetan čovjek, dobar, miran, nikad ni s kim u zavadi nije bio – rekle su komšije.

izvor: agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

VIC DANA: MILE uposlen u vladi RS- a, vraća se kući sa zakašnjenjem, na vratima čeka ga žena STANA i pita, gdje su ti čovječe… (foto)

Nasmijte se uz naš odabir vica dana!!! PALE: Regija, Zanimljivosti, ponedeljak, 29, 04. 2024…17: 42……

8 sati ago

Aleksandra Bosnić- ĐURIĆ: Da li je „Srpski svet“ samo kulturni koncept? (foto)

GRAĐANSKO DRUŠTVO I NJEGOVI (NE)PRIJATELJI: Od 2020. do 2024. godine postalo je jasno da od…

8 sati ago

PPO “Lovćenske straže 1990”: Podrška rezoluciji UN o genocidu u Srebrenici… (foto, video)

Patriotski pokret otpora „Lovćenske straže 1990“ se obavezao da će se maksimalno založiti da se…

9 sati ago

Bivši gospodar SAO Budva, godinama prolazi ispod radara… (foto, video)

Kako su godinama unazad funkcionisali nadležni organi i inspekcije najbolje govori primjer bivšeg predsjednika Opštine…

9 sati ago

STJEPAN Stipe Mesić: Srbija je mala država na Balkanu, i dalje ima ljudi koji ciljaju na srpsku ekspanziju… (foto, video)

Za sve one koji misle da Srbija može da postane velika država, kažem da je…

10 sati ago

Dnevni horoskop za 30. april 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovnu prija…

10 sati ago

This website uses cookies.