Crna Hronika

ČETVEROSTRUKO UBISTVO U DALMACIJI: Ubica pronađen mrtav pored automobila… (foto)

“Još uvijek ne možemo potvrditi da su svi ubijeni istim oružjem niti govoriti o identitetu žrtava”…

ŠIBENIK: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, subota, 30.01.2021…21.19…  ČETVEROSTRUKO UBISTVO U DALMACIJI: Ubica pronađen mrtav pored automobila… (foto)

Osoba za koju se sumnja da je počinitelj četverostrukog ubistva, koja su se dogodila u poslijepodnevnim satima na području Šibenika i Vodica u nama susjednoj Hrvatskoj, pronađen je mrtav.

Kako javlja HRT, ubica je pronađen mrtav pored automobila koji je koristio i za kojeg su tražili pomoć građana, rekao je Šime Pavić, glasnogovornik PU Šibensko-kninske.

Pavić je rekao da je osumnjičeni pronađen nedaleko od automobila za kojim je tokom dana tragala policija i da je postojao određeni poslovni odnos između osumnjičenog i ubijenih, ali da će istraga utvrditi o kakvom se odnosu radilo i da li je to uzrok krivičnog djela.

Komentarišući uznemirenost građana zbog današnjih rafalnih pucnjeva Pavić je rekao da je policija odmah po dojavi preuzela kontrolu, postavila punktove na ulazima i izlazima iz Šibenika, te poručio da građani mogu biti mirni.

Iz PU šibensko- kninske danas je saopšteno da su u 12.56 sati dobili dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen jedan mrtav muškarac. U 13.23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći potom je primila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žena, u jednom objektu na Južnoj magistrali...

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Dnevni horoskop za 2. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan bez…

25 minuta ago

OVJEREN spisak kandidata za odbornika liste “Čist izbor– Petar Odžić– SDP, SD, LP i građani” za referendum u Budvi… (foto)

Opštinska izobarına komisija u Budvi prihvatila listu “Čist izbor – Petar Odžić – SDP, SD,…

45 minuta ago

DRITAN Abazović i ZDRAVKO Krivokapić, prijavili imovinu: DRITAN uštedio 26.000 eura, Krivokapić dobio stan od UCG, nešto su stekli i na poklon… (foto)

Bivši premijer u tehničkom mandatu, lider i poslanik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović ima 26.000 eura gotovine…

1 sat ago

ALBANAC UBIO REPERA IZ SRBIJE ZBOG KOCKARSKOG DUGA: Napadač ispalio… (foto)

Osumnjičeni za ubistvo (52), navodno porijeklom Albanac, prema informacijama pojedinih medija, izgubio je na kocki…

2 sata ago

‘NOĆNA MORA‘ Majki Srebrenice: Uputile dramatičan apel- ‘Prijetnje Vučića shvatite ozbiljno, hitno rasporedite NATO trupe na granici!‘‘… (foto, video)

Udruženje žrtava i svjedoka genocida i udruženje "Pokret Majke enklava Srebrenica i Žepa" uputilo je…

7 sati ago

This website uses cookies.