IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nikolaidis: VUČIĆ je najveći LUZER koji je ikada vodio projekat VELIKE SRBIJE

Aleksandar Vučić je najveći luzer koji je ikada vodio projekat Velike Srbije, kaže Andrej Nikolaidis u izjavi za Antenu M.

Nikolaidis je komentarisao današnju izjavu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je naveo da je u vrijeme vlasti stranke Mila Đukanovića Srbima u Crnoj Gori bilo uskraćeno sve osim vazduha.

“Aleksandar Vučić je najveći luzer koji je ikada vodio projekat Velike Srbije, aka Homogene Srbije, AKA Srpskog sveta. Zajahao je ono što je bilo geopolitički Perfect Storm za Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru, kao susjede prema kojima Srbija ima imperijalne pretenzije.

Imao je Putina, imao je Putinovu pudlicu u Bijeloj kući, imao je Merkel, čak ga je i Makron dva puta vodio u podrum, što je malo ko doživio… Pa ipak, Srbiju nije učinio ni za pola centa većom…

Čitaj još:   ANKARA OČITALA LEKCIJU AMERICI...

Imao je sve i nije napravio ništa. Kao i prema Slobodanu Miloševiću, koji je u puno težim okolnostima za velikosrpski projekat učinio daleko više od njega, no ipak ga nije ostvario, Srbi će prema njemu biti surovi. I on to zna”, navodi Nikolaidis.

izvor: SB

URNEBESNO: ”UZORNI STUDENT” VUČIĆ, TRI MU DESETKE I DEVETKA U INDEKSU… (foto)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pohvalio se danas da je završio Read more

SKANDAL ZA SKANDALOM: Vučić zloupotrijebio djecu…(foto i video)

Iz SSP-a je rečeno da “nikakvi spotovi koje “Vučić snima, Read more

SEKA Sablić o Vučiću: “UOPŠTE ME NE ZANIMA”

Na pitanje šta misli o komentarima koje joj je sinoć Read more