IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAPŠENJE NA JAHORINI: Blokirani putevi, tražio se, kriminalac sa tri crvene Interpolove potjernice… (foto)

Jedan od uhapšenih je povezan sa Ristom Miljanovićem, visokorangiranim članom škaljarskog klana, a koji je ranije nestao…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 11.02… 12.56… HAPŠENJE NA JAHORINI: Blokirani putevi, tražio se, kriminalac sa tri crvene Interpolove potjernice… (foto)

U velikoj akciji pripadnika Policijske uprave Istočno Sarajevo juče su na Jahorini uhapšeni Milan Kršić, Filip Roganović i Boban Sjekloća svi iz Cetinja, otkriva Srpskainfo. Dodaju da se sva trojica povezuju sa škaljarskim klanom iz Crne Gore.

Izvor Srpskinfo otkriva sve detalje, kako je teklo hapšenje ovih opasnih kriminalaca iz Crne Gore.

– Policija je došla do informacija da se tri veoma opasne osobe nalaze u jednom hotelu na području Jahorine i provjerama su te informacije potvrđene. Veoma brzo je organizovana akcija, poslije koje je uslijedilo hapšenje pomenute trojke – ističe naš sagovornik.

On je pojasnio da je policija odlučila da svu trojicu zajedno uhapse zbog njihove moguće povezanosti sa krivičnim djelima oko droge i oružje, ali i zbog toga što se radi o opasnim osobama povezanim sa jednim od najopasnijih klanova na ovom području.

Čitaj još:   UMRO JE Irinej, poslije 15 dana borbe s koronavirusom u Covid- bolnici Karaburma... (foto i video)

– Ubrzo je policija došla do informacije da su njih trojica u automobilima i organizovano je hapšenje. Nakon što su dobili informacije da su Kršić, Roganović i Sjekloća u pokretu, pokrenuta je akcija hapšenja – otkriva naš sagovornik.

Policija je zatim blokirala puteve na Jahorini i zaustavila je „golf 5“ u kojem je bio Kršić i „golf 7“ u kojem su se nalazili Roganović i Sjekloća.

– Zatim su oni i vozilo pretreseni, kao i apartman u jednom hotelu u kojem su boravili. Nakon pretresa svi su uhapšeni – ističe izvor Srpskainfo.

Dodaje da je najopasniji među njima bio Kršić, za kojim su u jednom trenutku bile raspisane čak tri crvene Interpolove potjernice zbog razbojništava i drugih krivičnih djela u Srbiji i Visbadenu.

– Takođe je utvrđeno da je ova osoba odslužila i više zatvorskih kazni u raznim evropskim zemljama – dodao je izvor Srpskainfo.

Jedan od uhapšenih bio je povezan Ristom Miljanovićem, visokorangiranim članom škaljarskog klana, a koji je ranije nestao.

U akciji hapšenja Škaljaraca učestvovao je veliki broj policajaca, ali i onih koji su bili naoružani dugim cijevima.

Čitaj još:   "Ja sam pola- pola NI HRVAT NI SRBIN!": Ovako je govorio Dražen PRIJE RASPADA SFRJ! (foto i video)

Izvor (SB)

Nenad Stevović: Krivokapić u najavi “Želi li sada neko da ukine crnogorsku nezavisnost…” (foto i video)

Najava premijera Zdravka Krivokapića o rješavanju problema velikog broja građana, Read more

SKANDAL: PONOVO FAŠISTIČKI GRAFITI U BERANAMA

Fašističke poruke i grafiti osvanuli su jutros na zidovima mjesnog Read more

ATIF DUDAKOVIĆ smješten na kliniku u Sarajevu: “IZDRŽI GENERALE”

Atif Dudaković, general Armije RBiH i legendarni komandant Petog korpusa nalazi Read more