IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TOMOVIĆ IZLAZI IZ “ZADRUGE”: Sudi mu se zbog fizičkog napada na… (foto i video)

Vladimir Tomović fizički je napao Dinu Subašića, zbog čega je kasnije tužio nasilnika iz Bara…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, vijesti, subota, 13.02… 13.56… TOMOVIĆ IZLAZI IZ “ZADRUGE”: Sudi mu se zbog fizičkog napada na… (foto)

Vladimir Tomović sledećeg mjeseca bi, kako prenose mediji, trebalo da izađe iz “Zadruge” kako bi prisustvao suđenju sa Dinom Subašićem, on je prijatelj Ive Grgurić, kog je fizički napao u prošloj sezoni.

Dino Subašić u “Zadruzi 3” pojavio se kao gost, budući da je prijatelj Ive Grgurić, pobjednice “Zadruge 3”. Tada ga je Vladimir fizički napao, zbog čega je Subašić kasnije tužio Vladimira Tomovića.

Ročišta su do sada nekoliko puta bila otkazana zbog pandemije korona virusa, a kako piše “Espreso.rs”, suđenje je sada zakazano za 25. mart ove godine.

Čitaj još:   TRI ŠOLJE OVOG ČAJA PRIJE OBROKA SU SVE ŠTO VAM TREBA ZA DOBRO ZDRAVLJE: Otklanja sve bolove i smanjuje nervozu...

Tada bi, kako se navodi, Tomović trebalo da izađe iz “Zadruge” i prisustvuje ročištu.

Vladimir Tomović je, kako se dalje navodi, u rijalitiju sam pričao da može da završi u zatvoru jer je bio na uslovnoj slobodi u trenutku kada je napao Subašića.

PREDHODNO JE VLADIMIR TOMOVIĆ BRUTALNO NASRNUO NA ĐEDOVIĆA: Neviđeni haos u Zadruzi, Veliki šef donio odluku! Vladimir žestoko kažnjen.

Nakon čitave drame stiglo je pismo Velikog šefa, koji je obavijestio da je tada Vladimir Tomović zbog fizičkog sukoba kažnjen mjesečnim honorarom…

Dešavanja u regionu i u “Zadruga 4” prati ADNA Bojadžić

izvor iBalkan.net / agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more