IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 27. februar 2021. godine

Ovan borben, Bik nezadovoljan, Blizanci nervozni, Rak ogorčen, Lav ignorisan, Djevica promišljena, Vaga strpljiva, Škorpija snalažljiva, Strijelac kritikovan, Jarac srećan, Vodolija sarađuje, Ribe maštovite. Ovo je dnevni horoskop za 27. februar 2021. godine.

OVAN

Sada je vrijeme da vrijednosti koje ste u poslednje vrijeme forsirali zaboravite, uništite i krenete iznova. Sada važi upozorenje da se nedotičete tema sa partnerom koje su problem, jer se nećete na pravi način razumjeti. Osjetljiva koljena i zglobovi.

BIK

Finansijska situacija je bolja nego u prethodnom periodu i kada ne biste imali dugove, bila bi sasvim zadovoljavajuća. Slobodni pripadnici vašeg znaka intezivno razmišljaju o prošlosti, a preko posla im se može javiti nekadašnja ljubav. Smanjite nervozu i stres.

BLIZANCI

Ulagaćete nešto veće napore u realizaciju svojih planova, koji će na kraju biti realizovani. Ako ste slobodni, pred vama je dan u kojem ćete se prvenstveno posvetiti poslu i ostaće vrlo malo prostora za emotivni život. Smeta Vam duhanski dim i cigare.

RAK

Ukoliko imate nadredjene, budite oprezni u kontaktu sa njima. Zauzeti pripadnici vašeg znaka razbuktavaju strasti u postojećim odnosima, medjutim ovo je takodje period koji će nekim pripadnicima vašeg znaka donijeti i sukobe, zbog čega je potrebno uložiti malo više strpljenja i postupati sa taktom. Ne izlažite se velikim naporima jer su moguće povrede.

LAV

Bićete vrlo skloni dipolomatiji kao i kompromisima, gdje ćete svoje potrebe staviti na drugo mjesto, ali ćete isto tako saradnicima dati do znanja da imate odredjene granice koje je preporučljivo ne prelaziti. Zauzeti pripadnici vašeg znaka primjećuju da se nešto mijenja u odnosu sa voljenom osobom. Vašoj koži je potrebna bolja njega.

Čitaj još:   PUCNJAVA U NOVOM PAZARU! IMA RANJENIH, traga se za napadačem...

DJEVICA

Možete očekivati prilive novca iz neočekivanih izvora. Zauzeti pripadnici vašeg znaka, su skloni šarmiranju voljene osobe, ali i flertu sa nekom drugom osobom, koji će poslužiti za podizanje samopouzdanja. Prolazna glavobolja.

VAGA

Što se tiče konkretno posla, imaćete utisak da nikako ne možete krenuti napred pa poslušajte intuiciju i bavite se samo već započetim stvarima. Ako ste slobodni, za vas će se zainteresovati jedna starija, ali najverovatnije zauzeta osoba zato pažljivo vucite poteze. Mogući su problemi sa stomakom.

ŠKORPIJA

Ukoliko postoje neki dužnici prema vama, oni će vam se sada najvjerovatnije javiti, ali nemojte očekivati pun iznos da vam bude vraćen. Zauzeti pripadnici vašeg znaka su nešto napetiji nego inače i neće imati dosta tolerancije prema suprotnoj strani, iako su skloni trpljenju. Problemi sa grlom.

STRIJELAC

Na polju posla se mogu desiti sukobi koje vi niste izazval,i ali ćete se nekako morati braniti od provokacija. Slobodni pripadnici vašeg znaka će se zainteresovati za jednu mladu osobu, koja je relativno nedavno prekinula jedan duži emotivni odnos. Smanjite unos šećera.

JARAC

Neophodno je da izdržite napor sa kojim ćete se suočiti, jer ćete vrlo brzo nakon toga biti pozitivno rasterećeni i bićete zadovoljni postignutim rezultatima. Jedan mali nesporazum može da se razvije u ozbiljnu raspravu, tako da će mnogi Jarčevi prekinuti nestabilne odnose. Povedite računa o zubima.

Čitaj još:   EVROPI, STIŽE: Najhladniji, kraj oktobra u zadnjih 100 godina...

VODOLIJA

Mogući su prekidi ugovora ili potpisivanja nekih novih dogovora. I vama i partneru je potrebna doza slobode i ukoliko uspjete da prevazidjete prepreke, mirno ćete nastaviti dalje. manji pad imuniteta.

RIBE

Očekujte stabilizaciju na poslovnom polju i energiju koju ste rasipali na sve strane sada ćete na pravi način kanalisati. Zauzeti pripadnici vašeg znaka će se sa voljenom osobom na neki način nadmetati kada je u pitanju autoritet. Odlično se osjećate.

http://ibalkan.net

NAJPROVOKATIVNIJA HALJINA S*KSI VODITELJKE: Olja pokazalala… (foto i video)

Olja pokazalala brutalan dekolte, a dole SVE PROVIDNO... BEOGRAD: Regija, Read more

PRVI RAMAZANSKI POST

Sigurno se svi sjećate prvog posta, ja ga nisam zaboravio Read more

Dnevni horoskop za 14. april 2021. godine

Ovan napreduje, Biku zavide, nesuglasice pred Blizancima, Rak mašta, Lav Read more

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović:”Nova vlast ugrozila karakter CG”… (foto)

Milo Đukanović ocijenio da politika nove vlasti udarila temeljne vrijednosti Read more