IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nenad Stevović: Krivokapić u najavi “Želi li sada neko da ukine crnogorsku nezavisnost…” (foto i video)

Najava premijera Zdravka Krivokapića o rješavanju problema velikog broja građana, koji godinama žive u Crnoj Gori, nijesu dobili državljanstvo, nagli je potez bez konsultacija, ocijenio savjetnik identitetskih pitanja Crnogorske partije, Nenad Stevović za Televiziju Nova S…

PODGORICA: Crna Gora, vijesti, petak 26.02.2021… 20.30… Nenad Stevović: Krivokapić u najavi”Želi li sada neko da ukine crnogorsku nezavisnost…” (foto i video)

On je istakao da je Krivokapićeva Vlada praktično manjinska i samim tim nema mandat da donosi tako krupne odluke koje se tiču budućnosti Crne Gore.

– Sa takvom političkom snagom bolje bi bilo da se fokusira na pitanja pandemije i ekonomskog oporavka. Mandatar bez političke partije, a samim tim i bez političkog programa, želi sam da rješava kapitalna pitanja od državnog značaja. Samim tim, pitamo se šta stoji iza toga, šta je prava namjera – kazao je Stevović.

Čitaj još:   Erdoganova supruga među 10 najuticajnijih muslimanki i muslimana na planeti... (foto)

Dodao je da je uoči referenduma Vojislav Koštunicau Brisel nosio spisak sa 260.000 imena građana Srbije koji su, po njegovom mišljenju, trebalo da glasaju na referendumu u Crnoj Gori.

– Koštunica je tada želio da spriječi obnovu crnogorske nezavisnosti, a da li sada neko, u skorijoj budućnosti, želi da preispita i možda ukine crnogorsku nezavisnost – upitao je Stevović.

On je pozvao Krivokapića da pomogne da u opštini Vrbas crnogorski jezik bude uveden u službenu upotrebu.

izvor sdandard.co.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more