IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nenad Stevović: Krivokapić u najavi “Želi li sada neko da ukine crnogorsku nezavisnost…” (foto i video)

Najava premijera Zdravka Krivokapića o rješavanju problema velikog broja građana, koji godinama žive u Crnoj Gori, nijesu dobili državljanstvo, nagli je potez bez konsultacija, ocijenio savjetnik identitetskih pitanja Crnogorske partije, Nenad Stevović za Televiziju Nova S…

PODGORICA: Crna Gora, vijesti, petak 26.02.2021… 20.30… Nenad Stevović: Krivokapić u najavi”Želi li sada neko da ukine crnogorsku nezavisnost…” (foto i video)

On je istakao da je Krivokapićeva Vlada praktično manjinska i samim tim nema mandat da donosi tako krupne odluke koje se tiču budućnosti Crne Gore.

– Sa takvom političkom snagom bolje bi bilo da se fokusira na pitanja pandemije i ekonomskog oporavka. Mandatar bez političke partije, a samim tim i bez političkog programa, želi sam da rješava kapitalna pitanja od državnog značaja. Samim tim, pitamo se šta stoji iza toga, šta je prava namjera – kazao je Stevović.

Čitaj još:   LEGENDE KOJE SU IZGUBILI ŽIVOTE POD TOČKOVIMA: Silvana, Toše, Šaban i Luis otpjevali su svoje POSLEDNJE KONCERTE prije kobnih jutara...

Dodao je da je uoči referenduma Vojislav Koštunicau Brisel nosio spisak sa 260.000 imena građana Srbije koji su, po njegovom mišljenju, trebalo da glasaju na referendumu u Crnoj Gori.

– Koštunica je tada želio da spriječi obnovu crnogorske nezavisnosti, a da li sada neko, u skorijoj budućnosti, želi da preispita i možda ukine crnogorsku nezavisnost – upitao je Stevović.

On je pozvao Krivokapića da pomogne da u opštini Vrbas crnogorski jezik bude uveden u službenu upotrebu.

izvor sdandard.co.me

BEZ TURSKE NIŠTA NE MOŽE: Generalni sekretar NATO- a razgovara sa Erdoganom… (foto i video)

Predsjednik Republike Turske Redžep Tajip Erdogan telefonom razgovarao s generalnim Read more

MINISTAR LEPOSAVIĆ U ŽIVOM BLATU NACIONALIZMA

Fascinantno je, poštovani čitaoče, ovo što radi i govori ministar Read more