Crna Hronika

UŽAS: Policija pucala u demonstrante, više smrtno stradalih… (foto)

Snage bezbjednosti u Mjanmaru uz jaku upotrebu sile rastjeruje demonstrante protiv vojnog puča, dok lokalni mediji javljaju da je najmanje troje mrtvih.

JANGON (Mjanmar): Svijet. Crna Hronika, vijesti, nedelja, 28.02.2021…11.59… UŽAS: Policija pucala u demonstrante, više smrtno stradalih… (foto)

Policija u Jangonu je ispaljivala suzavac i koristila vodene topove u pokušaju da rastjera demonstrante koji traže da vojna hunta preda vlast i oslobodi šeficu civilne vlade Aung San Su Ći.

Mediji prenose da su se čuli i pucnji, a na društvenim mrežama su postavljene fotografije čaura bojeve municije.

Snage bezbjednosti su ubile najmanje tri osobe u gradu Daveju, na jugoistoku Mjanmara, prenijeli su lokalni mediji, ali to još niko nije zvanično potvrdio.

Protesti u Mjanmaru traju od 1. februara kada je u vojnom puču svrgnuta demokratski izabrana vlada, a vojska uhapsila civilne zvaničnike i poslanike.

izvor agencije

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

JELENA Karleuša uputila “izvinjenje” nakon izjave o Crnoj Gori: Nismo braća… (foto)

Nastup srpske pjevačice u Podgorici otkazan zbog govora mržnje... PODGORICA- BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda,…

11 minuta ago

PODGORICA: Prekinuta sjednica Skupštine CRNE GORE, obezbjeđenje reagovalo zbog verbalnog sukoba VASILIJA Čarapića i NERMINA Abdića… (foto, video)

Prema našim nezvaničnim saznanjima, sjutra će, uoči premijerskog sata, biti održan kolegijum na kojem će…

28 minuta ago

ALEKSANDRA Vuković Kuč: JELENA Nedović, da se IZVINI- PES- u, više ne vjerujemo ni u šta što kažu… (foto, video)

Aleksandra Vuković Kuč (DPS) pozvala je poslanicu Evrope sad Jelenu da se izvini javnosti, Sjedinjenim…

2 sata ago

KENANA Strujić- Harbić ispravila MOMČILA Lekovića: Krštenicu ne mora da ima najmanje petina građana Crne Gore… (foto, video)

Poslanica Bošnjačke stranke Kenana Strujić- Harbić reagovala je mreži X na izjavu poslanika Demokrata Momčilo…

3 sata ago

SANEL Kajan- “UPOZORAVA na HRVATSKI BARBARIZAM”: Bošnjaci u Mostaru u opasnosti, ostavili pogrebne vijence, svijeće i smrtovnice na kojima su ožalošćene “BALIJE”… (foto, video)

Zastupnik Demokratske fronte u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH Sanel Kajan objavio je na društvenim mrežama uznemirujuće fotografije…

3 sata ago

This website uses cookies.