IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELJA NEVOLJA UPISIVAO SVE U DETALJE: Policaja čita šta mu duguju, onda šok, na spisku POZNATA IMENA… (foto)

Operativci MUP kod jednog od ljudi Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, pronašli svesku sa spiskom povjerilaca i dužnika ovog klana…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 04.03.2021…11.59… VELJA NEVOLJA UPISIVAO SVE U DETALJE: Policaja čita šta mu duguju, onda šok, na spisku POZNATA IMENA… (foto)

Istražni organi su na spisku ugledali mnoga poznata imena…

Ono što posebno šokira, kako se nezvanično saznaje, jeste da su istražni organi, između ostalih, na tom spisku navodno ugledali poznata imena, među kojima ima sudija, tužilaca i policajaca, prenosi Srpski telegraf.

Zbog toga će, kako se saznaje, svi oni biti pozvani da daju izjavu u svojstvu građanina u SBPOK, a biće im ponuđen i poligraf da bi odgovorili prvo i na pitanja o povezanosti sa grupom Veljka Belivuka.

Grupa Velje Nevolje je osumnjičena za tri ubistva, kao i za otmicu još više od deset muškaraca koji su nestali bez traga prošle godine i to u Beogradu.

Pritom je kod Belivuka pronađen i snajper, a kako se saznalo, bivši policajac ga je učio da puca iz njega.

Čitaj još:   MITRALJEZOM MOGLI DA PROBIJU BLIND VOZILO: Visokoštićene ličnosti na NIŠANU Velje Nevolje?! (foto)

Među uhapšenim pripadnicima kriminalne grupe Velje Nevolje, nalazi se i bivši policajac iz Loznice Dragan Sekulić, koji je u međuvremenu promenio identitet i sada se zove Vlada Georgijev.

Sekulić je radio u beogradskoj policiji, ali je posao državnog službenika morao da napusti zbog kriminalnih radnji u kojima je uhvaćen…

izvor Mondo.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more